[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (9) 吞拿魚Open World上線喇 (非賭場)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
冇咩甲特別強勢WO...只要有愛 1個人打100隻100LV都唔怕 只係D人黎黎去去都係用個幾隻
武器真係太多變化啦 只要配岩+齊 MOD 垃圾武都打幾十萬

LIMBO害全隊 MAG要高LV場 LOKI單機甲 NOVA要睇場合用
冰佬比玻璃取代咁制 親生仔EX冇衰過 死神水人剭野先會見到佢
牛T媽又要睇隊/場合用 睇到好多甲都幾FOR FUN 召喵甲龍甲ETC...
工程唔見左人 我都好耐冇見 可能我小玩左
火雀得返速刷relic有用
千幾p,買隻limbo黎玩下先,mag原來我有隻P,咖哩棒我一直無用過
工程頭先玩左幾場發覺技能範圍細左成倍有多
Vauban p真係好撚難砌
原來打打下齊咗一套nova p
火女係6000經
limbo係移防加Corpus間諜專用機
Loki真係垃圾,唔明點解仲會有人用,隱型依樣野輸比Ivara同Octavia 幾條街
Frost同Gara個功能性完全唔同, Gara 4技罩依家廢好多, Gara依家係地圖炮第一人
細罩Frost都仲係定點防最勁, 大範圍Frost更加勁,同Limbo成為唯二可以單刷仲裁既甲
Loki 比另外2隻好嘅地方咪係易入手囉
我用loki嚟解riven跳起headshot
平原mod值得刷齊 比fortuna既mod有用好多

其實fortuna明顯比eidolon友好好多, eidolon既zaw amp全部計mastery rank,有排你整。
然後敵人翻生得密,數量又多,雖然我覺得係好事,咁先好玩,但係非輸出類型既甲就辛苦d囉
賦能又要買又要合,fortuna就即買即用 我依家已經合左三級kitgun賦能
我依家fortuna已經升齊拎齊咁制 當初eidolon分分鐘玩左成兩三個月
大屎忽好正喎
頭先打突擊預遇到個人送左張侍刃紫mod比我
新手揀左volt係咪可以棄
開左無耐咪重開囉
其實volt都冇乜野姐
我覺得冇乜分別
volt都叫仲有個盾同短途緩步跑既
去twitch開prime拎齊d甲同武 新手都唔新啦
volt 有用呀
只要唔係mag就得
求教學
【情報】Twitch Prime 武器禮包到來 !
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=22797&snA=24113
其實簡單講去twitch開ac之後開試用prime
(要綁信用卡 綁完即刻cancel就ok)
然後綁定返wf ac
再tick返拎wf禮物
仲有好撚型嘅放火特效
開到vectics riven
Mag is the best girl
依家只要打corpus都會拎佢出黎用
合埋眼禁3技輕鬆佔全場80%傷
前提你要有mod
我覺得用mag好痛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞