[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (9) 吞拿魚Open World上線喇 (非賭場)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
條撚準備
Btw 希望唔會太難刷,好似今次chroma咁樣就正
P解決問題
Prime access 解決問題
4k冇得單刷 有時我都諗 究竟同3個街客打一場快啲定係自己跑4場快啲
果時炒賣loki prime 賺咗大約二千
之後炒rhino prime 又過千
依家諗住求其賣下嘢過萬就算

最慘係啲nova根本放唔走
依家有啦,定係又改返
NOVA你試下叫50P 1SET
有得單刷 不過得四分一機會 你係咪真係會刷先
依家可以上晒4條key喎
係咩
是咁的,我最近屌樹屌上癮
原因係打夜靈我一直以黎用蘭卡,有彈道飛行時間既關係手殘如我成鳩日都miss
又冇錢去買張絕路riven
屌樹依家咁imba緊係拎番哂支倉底槍出黎
岩岩整完支223既關係, 打左人生第一場三連
其實之前話屌樹慢,實際上一D都唔慢
搵岩樹十秒上到100層,姐係100倍傷
而且係希圖斯周圍冇樹既機會係零
雖然話reddit個post都成個月,DE又冇改動, 而且睇落都好多鬼佬唔知依樣野

1福碼就夠哂數
牛229%強度

首先17層秒兆力關節, 40層秒滿血兆力使,冇人有反應,D隊友仲屌鳩我飛去祭壇慢

之後30~層又係秒巨力關節, 冇人有反應, 之後一槍秒滿血巨力就有鬼佬問我咩riven

我就好野同大家分享既,同佢地講去買兩粒屌樹好過買riven, 冇人信

之後到我154層一槍秒埋滿血水力

btw,賣電爆裝彈 G負面蘭卡 riven 2500p
一下秒水力真係好撚爽,隻chroma輸晒俾我隻鳩叫牛
其實再過份D可以用T媽同harrow黎侮辱班chroma ,自私volt同自私牛
用其他英都只不過疊多5層既事
我想再仆街d拎d完全冇人用既狙黎呃人依家new meta

巴打們有咩提議
攞把狼牙斬鳩佢
屌樹要一彈高傷先有用
而且打夜靈都好食狙個爆擊倍率同距離

拎支金工火神去屌樹都好
Ching你諗住疊700層?
Snipetron Vandal
唔係wf power同melee都唔work㗎咩
Excalibur 大技work,仲要你一日把劍斬唔中人,你啲劍氣都有倍率
Melee最頭個一刀計架
Power整出黎既武器只要你識癡牆都會疊到

咦,試下Ivara 月神弓爆關節都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞