[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (9) 吞拿魚Open World上線喇 (非賭場)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
去market買一堆blueprint砌武器然後去sanctuary onslaught升啦
今次一定要打埋boar p個槍管
新英幾勁,勁過上一隻Disco甲好多
招4係真傷,咩場合都用得
200強度一半血都跳到150至200一下,每秒跳三四下
橫向範圍直接等於你儲氣時間,直向幾乎冇上限
你企係圖既另一邊向單邊射同地圖炮冇分別
有一技同二技幾乎唔會死, 生存力大約係哪吒level(我有插adaptation同三umbra)

今日forma左3下拎黎打左仲裁,金星四警報同洪潮都唔錯,應該會拎黎長用
咁快合好
有白金就乜都得架啦
聽人講double素材都打一個鐘先齊資源
我諗我都係時候努力賣嘢準備敗家
屌C族基地入面又大又暗
睇唔到路仲要揾箱
金星D山洞做好左,有好幾條路出番去地面
但係D建築物真係on99
做完任務仲要揾唔到路出去
主要係太暗,地圖太大行多幾次應該認到一啲
屌佢,7分鐘一個箱都搵唔到
Complete an 30lv+ extermination
without being detected
with dragon key quipped

會唔會難左啲
識隱形有幾難
Loki/octavia
Nyx? Loki?
loki啦
loki octavia ivara
新人想加入
可以PS4/ PC 邊邊多人玩D或者歡迎新手
2邊都歡迎
pc嗰邊多人d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞