[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (9) 吞拿魚Open World上線喇 (非賭場)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
NS真係垃撚圾

(雖然可能係我個HEADPHONE事)
ns其實真係癈
玩到warframe我諗已經係極限
多怪少少fps都冇20
但係ns 大蛇有波震,ps4冇
warframe算來有得voice chat
【心得】冷門卻有極端破壞力的強大賦能 - 蜘蛛賦能
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=22797&snA=24501
呢粒嘢太撚勁,一槍秒夜靈,啱啱攞40收咗2粒
有兩個問題
一,唔洗粒野依家都已經可以一槍爆關節
二,有得疊都幾肯定係bug
無牆無樹跳真係等gg
根本speedrun嘅人就唔會用佢 反正唔用都係一下秒
攞嚟打大佬都ok既...單純要數字嚟J既咪啱用囉
好似有只要個耳筒SUPPORT就得
如果遲下有隻甲係可以起牆比你癡住既話就好勁
佢意思係佢玩緊嗰隻係冇得voice chat
把tiberon prime 插埋riven 又係
冇野做去左試上面個屌樹
寫個滑鼠marco兩秒就可以屌到20層
開場用5秒屌樹屌到60層,之後每次爆關節佢爆energy個時屌樹屌60層
咁計法一支零極化蘭卡6mod食牛buff都可以一槍爆關節
水槍新手都終於可以扮有riven啦

首先你要有隻legal marco既 mouse
係喎,蘭卡冇自帶槽
唔緊要,絕路prime 6mod屌夠90層一樣得
btw, 依家先知過量傷害唔計入傷害表到
我升harrow個時係賽防無聊冇野做屌左一千層catchmoon,一彈打落去3億再爆多四粒兩億
然後我傷害都係得9%
如果唔駛實彈打落去ember應該可以重生
然後發現燒燒下冇晒能量
500p收到捕月紫,有暴擊率+多重+衝擊
燒燒下會冇晒能量咁嗰隻ember都幾悲哀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞