[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (9) 吞拿魚Open World上線喇 (非賭場)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
刷boss
係咪嗰個張riven得好少武器先裝到張veiled riven嘅bug
感謝
https://warframe.fandom.com/wiki/Assassination
呢到可以check邊隻boss跌咩parts
放大OVERLAY版地圖
個地圖好細

有冇PS4/NS版分享下SETTING點整佢大D
THANKS!

NS版玩到停唔到手
死打爛打 每次隨機跌一part
即係唔好彩起上嚟 一世都唔會中

好彩有運打齊左rhino parts
RHINO都算易跌嘅
好多人打 一場又唔耐 半個鐘至一個鐘收齊
BTW 最尾要入MARKET用2萬蚊買埋張設計圖先整到
每件件用一日 砌埋一件又要三日
到之後刷嘅野先係地獄呀
nekros要打oda
mesa要打變種 alad v
octavia要打ods rotation c

Farmville
刷每個星球既大佬3件隨機出...詳情第1版有link
仲有隻atlas
行近d個電視/芒度用放大鏡
其實細圖>大圖得呢2個..無其他再轉大方法
我齊圖都冇用
control module有排先可以打到返黎
我進度岩岩去到火星
如果今晚玩(而我又記得)
帶你去後D嘅地圖打CONTROL MODULE啦 好鬼多
大家有冇拎TWITCH套TRINITY PRIME裝?
我NS版
後期完全公廁,唔知點解會係稀有素材
我都係 今晚我十點玩 預埋你
感謝大大
control module唔駛刻意去刷㗎....打多lith relic生存多到你驚
sor..自膠記錯咗第2個
control module感覺上neptune同void無咩太大分別
跌嗰時數目唔係多...但係未至於難跌地步
下一個出嘅prime應該就係Mesa
未刷嘅人建議忍吓手,直接刷prime版算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞