[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (9) 吞拿魚Open World上線喇 (非賭場)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
刷platinum同現實一樣
想刷錢 首先你要有錢
有錢之後就係去滾
得左下再洗下叫有d用(新手<>中階)
左上右上新手都仲ok...右下就算吧喇
咁4張合左佢算
Grakata!!
clem clem
因為用手制玩滑砍??
Valkyr p係唔係對mod要求好高,成日都好易死
但我仲係新手,連啲基本mod都唔齊,但又用佢黎升mr 連打天王星都好吃力
慢慢嚟
應該升到30lv算,仲有隻Limbo同Trinity p未升,仲試緊邊隻最適合自己
升哂佢,依隻game冇話一隻甲打天下
新手建議刷套犀牛同去氏族拎張伊格尼斯亡魂圖紙,咁就可以打穿銀河系了
我有隻犀牛p,算係比較好上手,但個亡魂要rank9先攞得,依家先rank7
見Edo Prime幾靚用20usd買咗,而家刷咗成日一Nova件都無,早知40usd買埋Nova Prime個Pack
如果巴打氏族無伊格尼斯亡魂圖紙既,升到rank 9可以留低id搵我攞
玩咗咁耐我1件armor都買唔落手
玩得最多係Fashion Frame,Steam果堆都買咗好多
Edo同Targis Prime咁靚真係忍唔到手
咪當比錢支持吓DE呢啲良心企業,橫掂我而家150日都未抽到-75%lm
巴打你有咁多prime甲,唔好喺度扮新手喎
MR7一係用住普通版伊格尼斯先,或者整把關刀出嚟鳩砍
有冇巴打有玩harrow, 你哋點平衡4技嘅無敵時間同加暴擊時間
反而我鍾意佢d deluxe skin多d
暫時買咗chroma nezha nova
遲下再買埋nidus..最後先諗frost harka skin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞