[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (9) 吞拿魚Open World上線喇 (非賭場)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Nova真係配咩skin都唔順眼,本身個model無波又無pat
蘿莉有三好
印度婆係咁上下
暫時佢個deluxe skin + nova slipstream helmet我自己覺得係最順眼
其實我最buy佢nova個delxue skin bundle係因為佢背脊舊嘢出技嗰時會變千手觀音
其實我係想問心得
因為無敵時間長咗, 後繼加暴擊個時間又長好多, 但係4技冇得夾硬斷要成招技run完先可以再開, 變咗無敵嗰下冇得短時間內開幾次
無記錯呢度應該得你研究緊harrow
識用既話係幾好用既佢d輔助技
有啲難合
係, 完全係all in自己嚟輔助, 唔係爆自己盾就爆自己藍
講skin既話我覺得有幾個一定要買
阿努比斯同Inaros基本上劃左等號,未見過有人用Inaros唔用skin
Nidus自摸skin,同本身個樣差十皮
Octavia 初音skin
Mesa 藍色果個skin...我真係頂唔順佢條腰D粒粒野
Vauban 高達skin
佢已經算易整嗰堆嚟
Nidus khora titania
Khora真係戇撚鳩

上網見到有人80張頭0張系統
我即刻打都廢鳩事
如果唔計打叛徒打到嘔就係
出第1日已經齊晒
vauban呢個我覺得幾型
奶爸禁著個三制掛機好易姐
好過刷聖殿啦
我真心覺得harrow係on9好多
叛徒任勁無聊, 但你又冇得掛機, 又要你跑嚟跑去, 啲npc又成日卡位/走散/吸毒, 完全係垃L圾嘅任務, 仲要救8隊先走得
打聖殿起碼可以順手升武, 叛徒係你打完得個桔
聖殿個跌率閪起上嚟唔係人咁品
mesa呢套係眼嗰part最型
想講up圖唔好用lin狗個ser,又死撚咗啦
大家都係西架啦, 但聖殿都仲有經同專精
https://warframe.bandcamp.com/track/we-all-lift-together

我覺得為了吞拿個theme song幾好聽
原來一蚊美金就買得
買落黎支持下
吞拿theme song + 吞拿城人設 = borderlands
屌隻garuda仲差一階聲望先合到
你㩒落去1樣睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞