[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (9) 吞拿魚Open World上線喇 (非賭場)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Mag P Nova P 開倉
仆街,上個月先400收nova
差Mag P
好在前幾日見仲有2粒magp 機體嘅relic喺度打咗返嚟賣80p姐
正呀 兩隻都未有
仆街,上個月先400收nova
好在前幾日見仲有2粒magp 機體嘅relic喺度打咗返嚟賣80p姐

系統
話說Corrosive projection係咪唔會再出?
新手啱啱開始玩,我想問下如果戰甲(set)係咪一收返黎就用得?定係其實係收blueprint,佢個set嘅意思係包晒system、chassic個d嘅blueprint(要自己揾料合)?

即係依條link咁
https://warframe.market/items/chroma_prime_set

收完淨係得藍圖,要自己再合
邊度聽返嚟
你未夠rank既話(chroma p要rank6)連交易都唔俾
想要即刻用合都唔駛合既話淨係可以買prime access
唔該晒咁多位

其實重有兩個小問題,就係我見其他玩家個個都好型棍,但我隻excalibur就成個薯頭咁,所以想問下如果想型棍d其實係咪一定要課金,定還是玩到後期就會愈黎愈多skin/裝飾品?

同埋就係如果課金有50% off嘅話其實抵唔抵課?
呢期alert冇見過嘅
裝飾品有d任務/alert/2個禮拜嚟1次既商人/登入獎勵送
skin要自己俾錢買 (有送過1次EXCALIBUR SKIN但係下次唔知會幾時)
50%睇你自己能力喇...呢度既PC玩家會叫你等75%
商人baro都有SKIN但係無咩選擇
仆街我果10set nova 呀
原來會有75%架 唔該晒
warframe.market 而家220p
上兩個星期先出完
黎緊係咪mesa prime ?已經有mesa , 如果課prime 抵唔抵?重係mr 4 , 開地圖開得好辛苦
Prime access 建議睇埋武器先,不過你真係想要吧咪買囉,但係等1-2個禮拜啲價都會跌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞