[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (9) 吞拿魚Open World上線喇 (非賭場)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
試左支tombfinger,墓指
垃圾到仆街
一心諗住一槍爆頭觸發kitgun專用天賦
依家又砌緊支catchmoon,D人話有機會做副手C炮
13段pc新手留名
血光紋章好正 就黎忍唔住想射哂d白金落去
kitgun造型可以再衰D
手槍你都睇唔到個樣架啦,是但啦
平價買左張+dmg/sc phantasma riven
今夜整支玩玩
狂暴 狂戰士 valkyr volt
仲有
新手打主線 無人排好灰
有人排灰啲,有啲人跑好慢
主綫唔夠打就開住地圖先
Catchmoon好撚勁
真係成支C炮咁
想整kitgun既建議catchmoon入手
係咪呢把
【心得】弧電離子槍的手槍版本-捕月
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=22797&snA=24342

不過唔值用Plat買
自己整好易
另外2個parts 係咪都係跟佢嗰個
我唔係
我握把係最高傷但最低射速果個
我填彈器係裝彈快,加少少暴擊減少少觸發果個

我覺得唔似zaw咁一個build打天下,kitgun好睇你個人想點玩把野

我把野想玩雙修,觸發易推過暴擊,所以我加暴減觸
小弟我個人係射兩槍就手痕禁R回彈個d契弟黎,所以我揀回彈快唔係加彈匣數
小弟想直接攞把野黎當C炮用,所以揀低速高傷握把

主要睇你想點玩,冇話邊個岩

返去打下聲望嚟合先
不過手槍都係靜電能量導引槍好用

依家我把catchmoon唔夠forma裝得7張mod
打金星d野都已經一炮爆10k
係咪呢把
【心得】弧電離子槍的手槍版本-捕月
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=22797&snA=24342

不過唔值用Plat買
自己整好易
另外2個parts 係咪都係跟佢嗰個
我唔係
我握把係最高傷但最低射速果個
我填彈器係裝彈快,加少少暴擊減少少觸發果個

我覺得唔似zaw咁一個build打天下,kitgun好睇你個人想點玩把野

我把野想玩雙修,觸發易推過暴擊,所以我加暴減觸
小弟我個人係射兩槍就手痕禁R回彈個d契弟黎,所以我揀回彈快唔係加彈匣數
小弟想直接攞把野黎當C炮用,所以揀低速高傷握把

主要睇你想點玩,冇話邊個岩

屌你呢句好撚有共鳴
PVP槍Game最唔可以做既野,玩左十幾年槍game都戒唔甩
我有個FD射咗1粒彈都要回

以前打cs,係咪都入彈,成撚日都係咁死
手賤reload聯盟
嬲呀
Nova p用家表示等左你地好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞