[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (9) 吞拿魚Open World上線喇 (非賭場)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
咪傻啦
後期最好係limbo入埸shift等人打
單乜刷
我係堆MR26學番黎
赤毒生存都照全身0lv limbo掛機
通常見有人掛得咁誇張我就走
Mr26最鍾意咁做
其實班友不如afk啦
阻住個地球轉
掛kuva洗卡賣呀
其實玩到r26都咁真係好撚過份 ,巴哈個po有好撚多呢啲人,見過最慘係有人咁掛之後出咗legendary core
話說呢度好似未有人講Nyx同Titania 個buff
【情報】[Dev Workshop] Nyx & Titania 調整
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=22797&snA=24475
我衰極都毒媽爆晒毒先掛
Catchmoon 又係好正
咁似me做嘅嘢嘅
巴打們打突擊 lua rescue 用邊隻甲過架?
試過用limbo,hacking果陣已經頂唔住比炮台射爆
用loki就救完人一出門口,個人質已經比人射爆左
titania4技buff 好感動
T媽
Mesa
BTW 用LOKI又點會比人射?
4技長開 成場變左近戰 G族唔洗講 係C族難講D姐
係喎,唔記得仲有4技Tim
我次次救完人就隱身9秒9 狗衝走人算
最大改善有得吸item
valkyr
Inaros加解鎖雀
我用loki表示完全無問題
hack都係hack入面房幾個...因為喺地狗窿潛入去
就算房入面有怪,救完人一出去sniper1槍就收佢皮
入單人局係因為 係想自己開到閘

其實除左裂縫及平原 寧願single好D

原全同你相反 玩幾耐都係大腿王者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞