[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (9) 吞拿魚Open World上線喇 (非賭場)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
多謝巴打,你真係好人
不過我玩緊嘅係ps4版,落後版warframe,連fortuna都未開果隻
ps4我冇玩,有冇得pc copy data過去
冇架,所以多謝巴打你嘅好意,心領了
你要berserker我可以俾你...我有7張...不過life strike我得1張
life strike 去fortuna打易出好多
我睇過wiki,berserker指定得果一隻遠古墮落者會跌,仲要掉率得0. 03%,巴打竟然有7張,大家快啲嚟拜神呀

都多謝巴打你先
我暫時仲用緊broken war做近戰主武 未有需要用住,啱啱係講緊啲新手用嘅mod,有啲mod個掉率低到仆街,新手想用真係要farm到爆肝
Ps4版有樣野真係非常之好
就係你抽到75%off果陣
你都唔使心大心細去諗課唔課金好

因為白金係唔會跟住特價架
照舊都係百五蚊370p
nintenno switch
買嘢有d有特價都好既...努力打劫完人既白金就可以安心享用
Berserker打得多好易出,但係狂暴化係rage唔係berserker
sor9...永遠都唔會知d名點譯出嚟
放心呢張我都有7張
Rage可以係邊到刷
有冇人switch版一去konzu接任就彈game
頂 尋日朝出左corrosive projection
日光日白點打呀
我自己都冇留意有咁多張
你要提高機率有2個方法
平常心咁見到有grineer既遺物生存場就入去打
又或者打lv20+既虛空...是但1個位有間寶物房都有機會出
攞醫生紙打
switch版日服eshop係虧左定咩事
啱啱出bugs係咁上下
有冇巴打可以送張伊格尼斯亡魂圖比我
好耐冇玩 咩都唔識 睇啲人講呢把好好用
巴打喺乜平台玩呀?
如果係ps4版,我可以幫你
留game 名啦
bugs play free
我玩Pc version 啊
唔該哂巴打你先
留個名睇下有無其他人可以幫幫手
Jollylelouch
你mon住交易,有條友每日都會送10張
唔該巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞