[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (9) 吞拿魚Open World上線喇 (非賭場)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我屌你老母rng,刷個neuroptics刷撚左我成個鐘有多,明明話有38.72%機率會趺
搞掂 點知出kama riven
賣得
掘下礦好快就齊素材
問題係原石要合返上去高階礦石先當係素材(唔知你明唔明我講乜)
而合礦石果張藍圖要將fortuna聲望升到最高先買到
屌佢老母on99 我齊料十世但買都唔到張藍圖 零白金合garuda應該起碼要搞一兩個星期
50%即時課左大大包
新弩幾好玩
新弩39%觸發,基傷90%切割
配病毒打高lv怪都好夠力
咁柒大個圖
少年你太年輕鳥...呢個祇係開始嚟
想問吓唔理樣既笑貓大約幾p一隻?
自己養咗4隻都係鏡貓,想剭kuva都無得刷
無記錯warframe market有得check
Switch就出,新手難唔難玩
開頭個倉會有壓力
睇你課唔課金
長玩既話0課都無問題
係咪都要肝架啦 預左要肝到最高聲望
係衰在明明新出既地圖新出既甲但係唔畀你短時間內集齊姐
當時gara出果陣要用既素材都係初期已經可以集齊 ,唔知今次點解整到咁仆街
因為地球出咗冇幾耐之後快速刷完後已經唔想再入去
雖然ps4未出金星未親身體驗過
但係都feel到金星做得有heart過地球
地球open world真係太撚hea
整光啲果基地內部先啦
睇唔撚度
比起新弩
支新半自動步槍先勁喎
每殺三件可以射一發米加粒子炮
爆擊可以一發射爆60lv空投艇

手痕砌左支一發入魂kitgun, 等聽日聲望reset鍍金

釣魚挖礦左兩日已經夠我半個月交石交魚交爆每日聲望cap
有㩒好多掣既咩
原來笑面貓咁值錢
我第一隻就係綠色笑面貓,練完就送左畀蓮花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞