【吓,架電車駛咗去地獄...】《千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車》6

1001 回覆
133 Like 7 Dislike
女人好可怕
自相殘殺
咁突然
劇情大躍進
屌 兩個都傻左
屌,好虐心,真真假假
媽呀 好亂,完全亂晒,發生咩事
外傳加更活動:只要在為連載結局前達到其中一個:

(1) 狩獵夢的人 Facebook Page [3500 Likes] 或以上:
https://www.facebook.com/utopianhunter/

(2) 以下置頂FB Post [200 Shares] 或以上(現為約100 Shares):https://www.facebook.com/utopianhunter/posts/1818541478386866?__mref=message_bubble

(3) LIHKG Post 5及之後任何一個Post [120正評] 或以上

小弟就會係4月連載《外傳》,以答謝讀者支持

希望大家支持下,每一個Like、正皮,對小弟係好大既鼓勵
如果唔方便,繼續追故小弟都好感謝
女人好可怕

小穎表示發生緊乜事
自相殘殺

唉......
咁突然

主角們全部都嚇死
劇情大躍進

差唔多喇
屌 兩個都傻左

大家覺得,主角應該點對待千琳好
屌,好虐心,真真假假

應該每個人都會好有共鳴
今集不得了 兩個都short咗……
根據「表面情況不可信」理論
文杰應該唔係比韻初殺
可能文杰死咗之後令佢精神加快異常
之後遇番天翔一行人之後再比佢地激
韻初就進入完全失常狀態
然後完全失常嘅佢又再搞到千琳完全失常
一次過無左兩個隊友 關天翔喱個仆街真係好事多為 明知身處喱個空間咁易失常都咁好火氣 真係服左佢
只要麵包妹唔死就得
文杰應該唔係比韻初殺
韻初就進入完全失常狀態
一次過無左兩個隊友 關天翔喱個仆街真係好事多為 明知身處喱個空間咁易失常都咁好火氣 真係服左佢

唔好唔記得天翔條仆街好似都差D癲
屌 兩個都傻左

大家覺得,主角應該點對待千琳好

可能未處決佢之前 佢已經學咸爺咁暴走不見了
唔同嘅係 (鳩估):
下次見番咸爺 佢可能係boss
下次見番千琳 會係一條屍
下次見番James 佢會成為出賣隊友嘅幕後黑手

2個都被侵蝕咗
文杰應該唔係比韻初殺
韻初就進入完全失常狀態

岩岩呢篇 其實佢d反應睇落都癲癲地
文杰應該唔係比韻初殺
韻初就進入完全失常狀態

文杰應該唔係比韻初殺
韻初就進入完全失常狀態

巴打真係細心
文杰應該唔係比韻初殺
韻初就進入完全失常狀態

垃圾翔唔比機會韻初解釋
不過我覺得佢暴躁係可以理解的
如果係自己一生最好既朋友死咗,係我都會好憎恨個殺手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞