【吓,架電車駛咗去地獄...】《千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車》6

1001 回覆
133 Like 7 Dislike
買唔到書
今晚竟然冇故睇!

聽晚有架喇
買唔到書

因為過了deadline?
小弟係FB進行緊一個冇獎問答遊戲,大家有興趣可以玩下

投票Link:
https://www.facebook.com/utopianhunter/photos/a.1704988686408813.1073741828.1698234130417602/1849524371955243/?type=3&theater

問題:到底主角最後可唔可以回到現實世界?

因為小弟忙於趕《23層大廈》稿
所以《電車》暫停一晚,聽晚會繼續
好感謝大家支持
P.S. 今次係最後一次延遲出文喇.....
因為......都結局喇,之後冇呢個機會延遲喇

投票Link:
https://www.facebook.com/utopianhunter/photos/a.1704988686408813.1073741828.1698234130417602/1849524371955243/?type=3&theater

其實都幾想係sad end
呢個世界邊有咁多happy ending喎

投票Link:

老老實實,我覺得大廈果個ending係happy ending

投票Link:

老老實實,我覺得大廈果個ending係happy ending

都算嘅…好似好多故都haopy ending
好少見到有sad end
所以其實我個人好期待sad end
定係自己孤陋寡聞
但夢巴你其實係咪已經諗好結局係點?
講起大廈故就諗起夢瑤
夢巴加油!
執緊大廈D錯字,每頁都有想喊
諗起大廈故個結局真係吹脹咗

利申:訂咗書!

投票Link:

定係自己孤陋寡聞
講起大廈故就諗起夢瑤

呢D故應該比較多happy end/ 有希望既end
已經諗好架啦

夢瑤養埋朗朗之後應該會更加可愛
原來今晚冇文睇
夢巴加油!

愛德華
原來今晚冇文睇

聽晚有聽晚有

定係自己孤陋寡聞
講起大廈故就諗起夢瑤

呢D故應該比較多happy end/ 有希望既end
已經諗好架啦

夢瑤養埋朗朗之後應該會更加可愛

Happy end please
文杰死左已經夠sad

唔知有冇可能,可以令死去既同伴翻生呢
話說有無第二輪預訂
我介紹咗23層故比書迷fd睇之後佢都想買
睇佢個款想搶我本書
未爬完文,但係真係愈睇愈正
睇睇下覺得好似屍體派對
巴打加油繼續出文
正皮不解釋
因為小弟忙於趕《23層大廈》稿
所以《電車》暫停一晚,聽晚會繼續
好感謝大家支持
P.S. 今次係最後一次延遲出文喇.....
因為......都結局喇,之後冇呢個機會延遲喇

唔好sad
唔係既話個ending會畀你渲染
話說有無第二輪預訂
我介紹咗23層故比書迷fd睇之後佢都想買
睇佢個款想搶我本書

宜家仲有少量餘額架 可以叫你fd照去訂一下
btw多謝你推介出去

完咗唔知寫咩故好呢
未爬完文,但係真係愈睇愈正
睇睇下覺得好似屍體派對
巴打加油繼續出文
正皮不解釋

多謝支持
我都想有屍體派對咁好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞