【吓,架電車駛咗去地獄...】《千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車》6

1001 回覆
133 Like 7 Dislike
男人老狗。。。睇到喊

慘撚過Toby千萬倍
屌 我想棄故
小穎呀
真係親妹
第一次真係聽住歌睇就咁bad end feel

巴打講緊鋼琴定wherever you are
我要小穎啊
小穎真係一個心地善良既女仔
可惜你番唔到去現實世界了
睇黎你真係好中意翔哥哥
為佢曦牲

做呢個抉擇 真係好艱難
純勁估:
可能實情係,晨福大廈火警,大部份人都慢慢咁死晒(異世界死即係現實失救死亡)而 OFFICE份名單係唔知點解現實世界嘅死者名單(?)
而廢翔未死得晒,而家現實芊琴就喺床邊同佢講嘢希望佢醒返,12點就玩完。

又好似講得通

好多故都係用類似嘅橋,呢個都唔一定係嘅...

咩故用過
我究竟寫咗D咩....

唔好鑽得太深呀夢巴

抽一抽離先好呀 驚你會痴線

從來寫故要投入 代價就係抽離唔到
純勁估:
可能實情係,晨福大廈火警,大部份人都慢慢咁死晒(異世界死即係現實失救死亡)而 OFFICE份名單係唔知點解現實世界嘅死者名單(?)
而廢翔未死得晒,而家現實芊琴就喺床邊同佢講嘢希望佢醒返,12點就玩完。

又好似講得通

咩故用過

困喺學校走唔返出嚟個故
訓先
如果喜歡不妨俾個正皮
支持下小弟啦
尚差10正皮 就會額外連載外傳
夢巴開始唔覆我了....
小穎呀
真係親妹
第一次真係聽住歌睇就咁bad end feel

巴打講緊鋼琴定wherever you are

鋼琴
小穎係天翔親妹?

唔通小穎係天翔親妹 知道真相番唔到另一個世界
小穎係天翔親妹?

唔通小穎係天翔親妹 知道真相番唔到另一個世界

可能要拎住生活麵包行出隧道先還到陽。。。
生命麵包=生命 夢巴收左嘉頓錢?

咩故用過

困喺學校走唔返出嚟個故

好似係無默媽定庸材寫因為好耐不過又係勁好睇

咩故用過

困喺學校走唔返出嚟個故

好似係無默媽定庸材寫因為好耐不過又係勁好睇

更正:係百無禁忌寫既全校困左係學校入面出唔返黎
終於時間翻嚟睇文
Rip 麵包妹
太虐心了
睇住小穎由幼稚天真,到依一幕既轉變
先發覺她真係長大了,識得為人著想
只係依種成長,太虐心了
生命麵包=生命 夢巴收左嘉頓錢?

明明夢巴係寫生活麵包
其實小穎袋面包有咩用
人都死左,之前仲以為有咩功效
唔通夢巴真係收左錢賣廣告
開咗新Post,懇請大家去俾個正皮,留個名啦
https://lihkg.com/thread/113596/page/1
你地既支持,係我最大既動力
感謝大家一路以來不離不棄

小穎死左lar!!!!

可能可以翻生呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞