backup佬道歉聲明

508 回覆
18 Like 562 Dislike
樓上既人唔叫hkg+嘔返d錢出黎?
又唔撚係呃又唔撚係騙
人地靠手法賺你地廣告錢
憑咩要人嘔返出黎
利申 唔睇達哥

咁都唔算偷?
告到你仆街都仲得啦...

利申:睇一號皇庭大
D 錢呢?
呀哥 比撚左首期啦
點樣嘔番出黎呀
人生贏家

學生已有100萬

錢銀避而不談
佢根本係見事敗無得再賺
又知達哥鍾意大事化小
所以想袋住筆錢走佬

你話我小氣又好仇富又好
我認為佢係要交代返條數
達哥實唔會要
捐左佢就最好

咪講呢句啦戇鳩
達哥要筆錢係天經地道,砌部靚機,放個大假去旅行散心又好點都好

你咁講人地就真係唔敢要

未係,唔理達仔會點處理筆錢,總之筆錢要去番達仔度!

我又唔係話達哥唔要得
做乜撚野?
更何況我唔認為達哥會去自己袋返
告佢
又有新野:
「1. 官方認證
我印象中從來無係Youtube申請官方認證頻道,我甚至連申請既資格都唔知道,我只係申請一個驗證去令我可以upload超過十五分鐘既影片。

2. 營收問題
三年半以來合共約三十六萬。

3. Youtube聯絡我版權問題
我只係收到過Youtube自動發出既content id 版權信,當中呢啲電郵應該只係作為通知用途,並沒有要求我回覆。」

我就唔信得36萬 等睇嘔錢
當日話義工,而家一句話衰貪心輕輕帶過,
而家人人都講緊唔係拎授權咁簡單,
而係拎侵權的野黎搵錢,係錢啊屌你,
又話無收益?承認自己講大話未?
屌你老母
推撚到全數錢嘔曬出黎

支持達仔告條傻鳩
fb有新post啦

公佈左共賺36萬
其實台灣都有人翻譯PewDiePie的片,再當自己片來播,不過起碼人地有做翻譯,剪片的工作,backup佬就根本直接偷達哥條片,咩都無貢獻過

個問題係人地係授權, 比佢賺錢

其實宜家咁多人追擊佢都係因為果一球野

如果數量細如好似得一萬, 兩萬咁, 就應該多返多人撐BACKUP佬

根本就係香港人眼紅人搵到錢既心態

件事就擺明係backup佬錯, 但我肯定好多人屌backup都係出於眼紅, 而唔係件事既對與錯
樓上既人唔叫hkg+嘔返d錢出黎?
又唔撚係呃又唔撚係騙
人地靠手法賺你地廣告錢
憑咩要人嘔返出黎
利申 唔睇達哥

咁都唔算偷?
告到你仆街都仲得啦...

利申:睇一號皇庭大

傻鳩真係傻鳩 賣盜版碟又係靠手法賺錢之嘛
又有新野:
「1. 官方認證
我印象中從來無係Youtube申請官方認證頻道,我甚至連申請既資格都唔知道,我只係申請一個驗證去令我可以upload超過十五分鐘既影片。

2. 營收問題

我只係收到過Youtube自動發出既content id 版權信,當中呢啲電郵應該只係作為通知用途,並沒有要求我回覆。」

Lm等睇G公司公開文件
又唔見叫thisav 回水
又有新野:
「1. 官方認證

2. 營收問題

Lm等睇G公司公開文件

啪啪聲打落backup佬個嘴到
又有新野:
「1. 官方認證

2. 營收問題

自袋64萬
其實台灣都有人翻譯PewDiePie的片,再當自己片來播,不過起碼人地有做翻譯,剪片的工作,backup佬就根本直接偷達哥條片,咩都無貢獻過

如果數量細如好似得一萬, 兩萬咁, 就應該多返多人撐BACKUP佬

件事就擺明係backup佬錯, 但我肯定好多人屌backup都係出於眼紅, 而唔係件事既對與錯

子非魚
咪撚眾人皆醉啦你
要佢嘔全數一定無可能
呢個都唔係達哥作風,但至少都要佢捐20%-40%比慈善機構
人生贏家

學生已有100萬

賺一兩萬=都係仆街
賺一百幾十萬=盜錄牟取暴利仲要扮受害者=大仆街
子華: 若要人不知, 唔好太低B
早知如此,何必當初?

你知唔知自已衰咩?
就係太有自信!
公開收益啦屌你老母
學生
財迷心竅

買樓未啊
撚樣
自袋64萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞