backup佬道歉聲明

508 回覆
18 Like 562 Dislike
還錢啦仆街Backup佬
屌你老母唔畀你upload果陣把口咁撚炮 而家縮呀?
理性討論
其實好小事姐 唔明點解可以屌佢咁耐
達哥都講唔想搞大佢 佢想做埋咪唔好比buckup佬做
之前收益對達哥黎講唔係好多 個幾廿萬唔係多 屌佢都嘔唔返出黎
雖然buckup佬就錯硬啦 不過又唔可以埋沒佢既努力 剪片都要時間 同埋放得上YouTube 都知有錢賺
所以唔明點解可以屌到佢咁

利伸:中立 想雙方都可以雙贏

道德大愛撚
之前一直講到自己做義工冇收過一分一毫,前排達哥想自己做返個陣仲想反客為主放達哥上檯,依家俾人踢爆左先迫於無奈出黎"道歉",仲有得原諒

Buckup佬貪得無厭 但係我想講本身可以唔洗搞咁大 私底下傾掂數 好過公開出黎

我真係屌你老味
點解件事會公開呀?咪就係backup佬條撚樣一見到達哥自己backup返就即刻走出黎叫春先會公開囉!你訓撚醒未呀?打開你個屎眼睇清楚達哥篇野先出黎中立啦屌
仆你個街,當我開善堂丫依度
理性討論
之前收益對達哥黎講唔係好多 個幾廿萬唔係多 屌佢都嘔唔返出黎
雖然buckup佬就錯硬啦 不過又唔可以埋沒佢既努力 剪片都要時間 同埋放得上YouTube 都知有錢賺

道德大愛撚
之前一直講到自己做義工冇收過一分一毫,前排達哥想自己做返個陣仲想反客為主放達哥上檯,依家俾人踢爆左先迫於無奈出黎"道歉",仲有得原諒

Buckup佬貪得無厭 但係我想講本身可以唔洗搞咁大 私底下傾掂數 好過公開出黎

我真係屌你老味
點解件事會公開呀?咪就係backup佬條撚樣一見到達哥自己backup返就即刻走出黎叫春先會公開囉!你訓撚醒未呀?打開你個屎眼睇清楚達哥篇野先出黎中立啦屌

師兄屌得好 ,最憎呢啲是非不分又唔追POST既中立撚
理性討論

道德大愛撚

我真係屌你老味

師兄屌得好 ,最憎呢啲是非不分又唔追POST既中立撚

唔抵得達哥自己backup番會搶佢生意
如果唔係大家同時backup有咩問題
方便姐
擺明係有利益
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞