backup佬道歉聲明

508 回覆
18 Like 562 Dislike
寫到明hkd $36萬 除非改圖姐
一定要告鳩佢!!!
回水呀屌你老母!
幾年黎偷左你d片賺左過百萬,唔好意思!

利申:撐達哥
d 錢嘔返出黎咪ok 囉

實已經洗撚哂啦 返工既人都有唔少月光族
一個學生無本生利有幾十萬仲唔月月清光 日日攬女鋸和牛jer jer聲?
最後,我希望達哥或者其他有授權既兄弟可以聯絡我,

有冇巴絲打可以聯絡佢?
36萬

捐左味?

ok等律師搞咪知佢有冇講大話囉
等睇比人踢爆唔至呢條數
可能係近呢1.2年開盈利?
之前又唔話比人知搵幾多
到達哥話佢搵唔少既時候佢先諗
屌你老母 仲要幾隻字帶過 on99

有冇巴絲打可以聯絡佢?

呢句其實擺明係做樣 話比人知佢會同達哥私下解決唔洗我地插手
得罪講句 達哥成個page係到 其中幾位兄弟好似kitspy又好 粉坦又好都有方法聯絡到 扮乜野要人搵?
告乜撚一野段落?
呢句說話係犯人可以講架咩?
偷完人銀包 拎走d錢再比返個空銀包受害人
咁樣想叫人告一段落?痴左撚線?

做賊做到告一段落

個犯偷左人野賺左過百萬俾人踢爆左之後打篇文道歉最後話希望件事告一段落
之前又唔話比人知搵幾多

佢之前係講大話,同人講冇賺錢
等睇比人踢爆唔至呢條數

做數博大霧的話
佢仆硬街
Backup 佬你諗下G公司入面有達哥兄弟

再玩野就留番同個官講
錢錢錢錢錢錢錢錢錢錢呢 我屌你老母
之前又唔話比人知搵幾多

佢話:有廣告唔代表我有收益 係遊戲商插入
屌佢老母唔止係唔認 仲屈埋廣告商添呀
條友真係好撚厚臉皮
告乜撚一野段落?
呢句說話係犯人可以講架咩?
偷完人銀包 拎走d錢再比返個空銀包受害人
咁樣想叫人告一段落?痴左撚線?

做賊做到告一段落

個犯偷左人野賺左過百萬俾人踢爆左之後打篇文道歉最後話希望件事告一段落

嬲撚到我打錯埋字 「痴左撚線」
之前又唔話比人知搵幾多

佢有冇講過開呢條channel冇營利等等既說話
仆街到

有冇巴絲打可以聯絡佢?

呢句其實擺明係做樣 話比人知佢會同達哥私下解決唔洗我地插手
得罪講句 達哥成個page係到 其中幾位兄弟好似kitspy又好 粉坦又好都有方法聯絡到 扮乜野要人搵?

我諗達哥兄弟聯絡到佢既話唔會忍得住就咁就算呀?
拎返舊錢出黎先

3年半得36萬?
達仔聲明講過筆利潤「獲利數字令佢非常驚訝,多過唔少人每個月人工」
如果得36萬,除番開,一個月8千幾蚊,會唔會咁驚訝呢?

唔好當人傻啦

36萬usd

張圖大大隻寫住HKD

都唔係實際收入
之前又唔話比人知搵幾多

佢有冇講過開呢條channel冇營利等等既說話

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞