backup佬道歉聲明

508 回覆
18 Like 562 Dislike

3年半得36萬?
達仔聲明講過筆利潤「獲利數字令佢非常驚訝,多過唔少人每個月人工」
如果得36萬,除番開,一個月8千幾蚊,會唔會咁驚訝呢?

唔好當人傻啦

36萬usd

張圖大大隻寫住HKD

都唔係實際收入

仲有係剩係tatfullbackup2呢個account
36萬 佢就咁㩒幾粒制就袋袋平安
貢嘰!!??!!
最後,我希望達哥或者其他有授權既兄弟可以聯絡我,

有冇巴絲打可以聯絡佢?

呢句其實擺明係做樣 話比人知佢會同達哥私下解決唔洗我地插手
得罪講句 達哥成個page係到 其中幾位兄弟好似kitspy又好 粉坦又好都有方法聯絡到 扮乜野要人搵?

我諗達哥兄弟聯絡到佢既話唔會忍得住就咁就算呀?

呢刻好想自己係迪基亞 可以係達哥身邊保護佢
狼來了
仲邊有人信佢
之前唔係寸柒柒咁叫人達仔咩?
做咩而家哥前哥後笠晒水咁
其實chrome 有擴充功能可以睇到每條片賺到嘅錢 heartbeat
狼來了
仲邊有人信佢

講得太多大話啦,宜家就算真係講真話都無人信
back up佬唔止一個ac
咁後悔叫佢捐翻8成都好正常姐

全數捐出
由佢講大話同帶風向屈達哥
佢已經唔配拎達哥1蚊收入
最重要嘅問題一句帶過就算?
仲喺到扮無辜 之前講咗咁多大話 又唔認開營利 又話達哥唔回應佢 引小學雞俾壓力達哥 洗唔洗道歉呀?
唔好諗住出篇咁嘅垃圾就算 至少捐返36萬出黎 刪Channel 正正式式向達哥道歉 咁就差唔多

求其打幾隻字就話道歉 無實質行動想告一段落
我覺得達哥講果句一個月搵多過唔少人 係近期個數升得好勁,total夾埋36萬唔出奇
我覺得達哥講果句一個月搵多過唔少人 係近期個數升得好勁,total夾埋36萬唔出奇

+1 應該係近期既月入數開始高
唔滿意佢既答覆

1.為收錢及騷擾達哥道歉
2.公開所有名下以達哥BACKUP片的頻道既收入(要有YOUTUBE官方確認)
3.同達哥傾好筆錢同頻道點處理後,公開交代
分錢比達哥攞. 講到咁撚委屈 .

全數捐出
由佢講大話同帶風向屈達哥
佢已經唔配拎達哥1蚊收入

每條片計番5蚊比佢,多謝佢撳2粒掣up 片囉
算9數喇你
最重要嘅問題一句帶過就算?
仲喺到扮無辜 之前講咗咁多大話 又唔認開營利 又話達哥唔回應佢 引小學雞俾壓力達哥 洗唔洗道歉呀?
唔好諗住出篇咁嘅垃圾就算 至少捐返36萬出黎 刪Channel 正正式式向達哥道歉 咁就差唔多

求其打幾隻字就話道歉 無實質行動想告一段落

做賊既要求件事告一段落係咩玩法
叫佢開個Google ADSense付款出嚟睇咪信佢囉
然後錢都要嘔返晒出嚟 唔係實告得入
收皮啦
無追開post
但佢有袋個你地連登仔一蚊落袋咩
咁撚多錢, 去咗邊. 達哥供你去外國讀書
無追開post
但佢有袋個你地連登仔一蚊落袋咩

公義呀柒頭 你識咩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞