backup佬道歉聲明

508 回覆
18 Like 562 Dislike
哦原來偷完野道個歉就搞掂
成篇野都冇交代點樣處理筆錢
你呢球野真係好撚易賺

學生可置業
夠勵志,傳媒快d揾佢來訪問!

X報專欄

90後學生網上放片成功置業稱「我賺在手法高明」

東張x望 訪問佢La

拎埋傑青都仲得
之前有人講過佢係BU/CITY嫁
講咁多做咩
嘔返d錢出黎
不過睇死條寄生蟲洗晒
鬼唔望用黎比首期
之後呢家供唔起
交代返啲錢咪乜事都無,除非你用左
學生係咪有光環
到底有無辦法起到佢底
backup 佬:多謝達子每晚開台幫我供樓 車已上bye
現實d睇
有舊咁易賺既錢 又好似冇咩鬼險
的確唔係個個忍得住唔開營利
呢點就算達哥都明

但有d野要還
當件事發生你第一時間既處理咁差
令全世界focus係你到
咁全世界等住睇你仆街就係結果
唔好諗住學生身份有光環
道歉聲明放個屁就可以袋一百粒當冇數?
既然乜撚野都唔啱仲有面申請官方channel?有資格拎playbutton?
人地叫你去領獎唔去,所有有機會露面都迴避晒,一句誘導就令人屌鳩達哥受咁大壓力咁心思細密係幾咁恐怖,道歉當冇數?
當所有人好似撐backup佬班垃圾腦裝屎?
最後,我希望達哥或者其他有授權既兄弟可以聯絡我,好讓我能夠將我手上有既直播備份能夠轉交到達哥既手中。我亦都希望呢件事可以告一段落,令到達哥可以繼續開台。

錢呢?只係比番備份呀?
好撚偉大呀多謝你
支持達仔告佢 涉及既金額太大 唔可以放過
樓豬 你比返d錢出黎 肯認自己衰貪心 咪乜事都冇
達仔都冇話要追究你 仲叫班兄弟唔好追擊你
你呢一刻仲未有心解決件事 過意得去

俾你你都用撚左啦,唔通我會信你幫達哥儲起左,等佢有一朝等錢使既時候俾番佢咩
收皮啦
最後,我希望達哥或者其他有授權既兄弟可以聯絡我,好讓我能夠將我手上有既直播備份能夠轉交到達哥既手中。我亦都希望呢件事可以告一段落,令到達哥可以繼續開台。

錢呢?只係比番備份呀?
好撚偉大呀多謝你

嘩!自己唔識聯絡人?仲要人聯絡你?仲要唔提還錢!
backup佬心諗
錢係我憑自己能力賺返黎,點解要還比你
人生贏家

學生已有100萬

俾你你都用撚左啦,唔通我會信你幫達哥儲起左,等佢有一朝等錢使既時候俾番佢咩

破產囉,學生麻,大把青春慢慢還啦啦
點解無人起佢底
其實台灣都有人翻譯PewDiePie的片,再當自己片來播,不過起碼人地有做翻譯,剪片的工作,backup佬就根本直接偷達哥條片,咩都無貢獻過

班台仔同backup佬跟本冇分別
人生贏家

學生已有100萬

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞