backup佬道歉聲明

508 回覆
18 Like 562 Dislike
無追開post
但佢有袋個你地連登仔一蚊落袋咩

冇追開post就唔好衝出黎柒啦
留名
36萬都係估計收入
實際應該更多
叫佢開個Google ADSense付款出嚟睇咪信佢囉
然後錢都要嘔返晒出嚟 唔係實告得入

無追開post

衝出黎柒
無追開post

靜靜地睇post啦
衝出黎柒
公開營利數據先啦
回曬樓上,我淨係睇曬達哥同backup佬聲明
我想問,有無袋個你地一分一豪?
一個月8000幾

見到有賊打劫無搶我野就可以唔撚理?

條撚樣成日搞事
block就得咖啦
剩係識屌條寄生蟲
過左成日
條寄生蟲仲有11萬sub
而達哥先過7萬

哈,葉繼歡打劫果陣你有無理個?
樓已袋 但求快快手將件事斷尾 然後再開新ac用新身分再玩過
d錢呢?屌你老母backup佬
我做人就好正義既
我支持達哥民事訴訟佢
咁法庭一開file, 佢就要公開條數
一公開條數,我都希望達哥會攞埋條數去稅局
我就唔信佢36萬淨收入一蚊稅都唔洗交
都唔信佢有報過稅
乘返開都要5萬幾蚊
再加上可能被罰三倍少收稅
諗起都覺得
仲有可能被列入黑名單

之前咁串嘴,好來好去對呢啲人係冇用
都對呢啲人唔應用
好來好去、只係對好人先ok
對啲串嘴既人唔可以好來好去

哈,冇理葉繼歡果單就以後冇資格理其他?

你咁人地點駁呢
屌你老母還我兩個鍾x兩日x幾千兄弟時間
其實佢做左咁耐會賺到幾多錢?

有警察查 有法律制裁佢 我咪唔理囉
轉自隔離post:
個頭cap 圖話無盈利
呢頭cap 圖話得36萬hkd estimate income (after private 片減subscriber)

拉登仔唔係咁天真信佢得36萬下話

誠信呀

仲有佢其他channel Tatfullclipbackup etc.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞