backup佬道歉聲明

508 回覆
18 Like 562 Dislike
但係大家有無諗過,達哥想唔想搞大件事佢
佢可能會覺得自己害左人(以佢性格黎睇)
所以達哥未有下一步行動前,我都覺得要尊重番佢先
而家咁睇有啲似係啲人代達哥出頭咁

就係知達哥性格比人恰到上心口都唔做野
作為兄弟條氣點會順

仲有件事係條backup佬同佢班小學雞fans撩起先
唔係達哥同兄弟搞出黎
達哥開頭無指名道姓就係想比暗示同私下解決
條友係衝出黎柒仲要係facebook搞大佢咁都無計
食撚左百幾萬 轉哂落老豆老母到 破產wfc

破產前會check佢金錢流動 無咁易俾佢條撚樣破

要轉大把方法啦
但係大家有無諗過,達哥想唔想搞大件事佢
佢可能會覺得自己害左人(以佢性格黎睇)
所以達哥未有下一步行動前,我都覺得要尊重番佢先
而家咁睇有啲似係啲人代達哥出頭咁

就係知達哥性格比人恰到上心口都唔做野
作為兄弟條氣點會順

仲有件事係條backup佬同佢班小學雞fans撩起先
唔係達哥同兄弟搞出黎
達哥開頭無指名道姓就係想比暗示同私下解決
條友係衝出黎柒仲要係facebook搞大佢咁都無計

係,作為一個真心鐘意睇達哥既人條氣會唔順
但係睇佢之前既作風都知佢唔鐘意搞大件事
所以我先覺得,係大家有下一步行動前都應該尊重達哥意願先
因為我估如果再搞大件事佢,佢都有唔少野要處理
仲係學生就賺夠錢買首期
仲屈機過今年果條臭雞傑青
樓上既人唔叫hkg+嘔返d錢出黎?
又唔撚係呃又唔撚係騙
人地靠手法賺你地廣告錢
憑咩要人嘔返出黎
利申 唔睇達哥

諗清楚自己個例子可唔可以做類比先講嘢啦

港豬既中文程度同邏輯真係
又唔撚係呃又唔撚係騙
人地靠手法賺你地廣告錢
憑咩要人嘔返出黎
利申 唔睇達哥

諗清楚自己個例子可唔可以做類比先講嘢啦

港豬既中文程度同邏輯真係

賣無授權嘅野叫靠手法賺錢
咁賣老鼠貨,老翻都合情合理啦
弱智 前幾日唔係好撚串?
交返啲錢出嚟我就信方便啦
拎返舊錢出黎
個個月都幾皮野 屌你老母呀 唔拎出黎好唔服
一早洗晒啦 等坐啦 扮死狗都無用
其實唔串就已經解決左
係都要串
屌你嘔返啲錢出黎先啦
打咁撚大段垃圾出黎
又唔撚係呃又唔撚係騙
人地靠手法賺你地廣告錢
憑咩要人嘔返出黎
利申 唔睇達哥

係唔係偷

版權係達哥嘅 錢就呢條粉皮袋
屌你老母咁撚樣仲衰過偷啦
又唔撚係呃又唔撚係騙
人地靠手法賺你地廣告錢
憑咩要人嘔返出黎
利申 唔睇達哥

係唔係偷

版權係達哥嘅 錢就呢條粉皮袋
屌你老母咁撚樣仲衰過偷啦

Criminal offense
一早洗晒啦 等坐啦 扮死狗都無用
其實唔串就已經解決左
係都要串

其實1開始佢靜靜地收皮唔出聲 我諗佢個幾球穩袋走人 係要串柒柒 講到自己幾撚偉大 抵撚死啦 你唔嘔返舊錢出黎唔會放過你
廢話連篇
咁叫道歉?
出發點一直都係為左方便大家

咁點解要開廣告,彈一次出黎又阻你十幾秒
出發點一直都係為左方便大家

咁點解要開廣告,彈一次出黎又阻你十幾秒

人地要賺到盡
又唔撚係呃又唔撚係騙
人地靠手法賺你地廣告錢
憑咩要人嘔返出黎
利申 唔睇達哥

係唔係偷

出現了

hkg+ 有攞授權
backup佬有無?
屌你老母小學雞
收皮啦 收皮啦 .jpg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞