backup佬道歉聲明

508 回覆
18 Like 562 Dislike
屌佢老母啦
而家先認錯,收皮啦
今次佢唔捐大量錢比惜食堂or深水埗明哥個D慈善機構,應該都會身敗名裂
去到最後
達哥一定會算數
息事寧人
因為根本無必要做到咁盡
依家局面變左連登仔唔放過人地
葡萄人地搵左錢
同埋自命正義既黑白判定
唔想見到和平收場

哇你真係要睇下「達哥心血你拎去搵錢」呢個post
而家成班人要起個backup人人
去到最後
達哥一定會算數
息事寧人
因為根本無必要做到咁盡
葡萄人地搵左錢
同埋自命正義既黑白判定
唔想見到和平收場

哇你真係要睇下「達哥心血你拎去搵錢」呢個post
而家成班人要起個backup佬底
去到最後
達哥一定會算數
息事寧人
因為根本無必要做到咁盡
葡萄人地搵左錢
同埋自命正義既黑白判定
唔想見到和平收場

我知達哥好人 但如果俾佢就咁算 咁以後會有更多人犯同樣既錯 受害者就唔止達哥一個
自殺未
自殺未

咁又唔洗

公開實數再嘔返全數俾達哥,嘔唔曬分期還
再自刪所有偷野牟利既channel就收貨啦
去到最後
達哥一定會算數
息事寧人
因為根本無必要做到咁盡
葡萄人地搵左錢
同埋自命正義既黑白判定
唔想見到和平收場

我知達哥好人 但如果俾佢就咁算 咁以後會有更多人犯同樣既錯 受害者就唔止達哥一個

要點做由達哥自己決定就得
我認為作為旁人唔需要過份緊張咬牙切齒
重話要全數歸還所賺既錢
咁不如計埋銀行利息好無?

下 受害者俾人打劫完 無條件放過個賊
難保他日佢會再犯案禍及他人 咁都唔需要緊張?
但係大家有無諗過,達哥想唔想搞大件事佢
佢可能會覺得自己害左人(以佢性格黎睇)
所以達哥未有下一步行動前,我都覺得要尊重番佢先
而家咁睇有啲似係啲人代達哥出頭咁

就係知達哥性格比人恰到上心口都唔做野
作為兄弟條氣點會順

仲有件事係條backup佬同佢班小學雞fans撩起先
唔係達哥同兄弟搞出黎
達哥開頭無指名道姓就係想比暗示同私下解決
條友係衝出黎柒仲要係facebook搞大佢咁都無計

係,作為一個真心鐘意睇達哥既人條氣會唔順
但係睇佢之前既作風都知佢唔鐘意搞大件事
所以我先覺得,係大家有下一步行動前都應該尊重達哥意願先
因為我估如果再搞大件事佢,佢都有唔少野要處理

我都係咁諗
雖然我都好唔訓氣
但係達哥都唔想大家搞backup佬
怕傷害到backup佬
我覺得大家唔好諗一定要懲罰backup佬喇
以達哥既精神同性格
係想導人向善 以德服人
而唔係用懲罰/強硬手段去報復
大家唔好諗懲罰backup佬喇
我覺得懲罰backup佬
只會令達哥覺得因為自己 所以害左人
咁樣對達哥黎講仲衰
如果達哥真係要追究 先支持啦
講真 搞大件事對達哥都冇好處
反而會令件事更加難平息
加上達哥本人都冇主動要求要返筆錢
而家狙擊BACKUP佬 講真有咩用
我地要做嘅唔係自己去懲罰BACKUP佬
而係尊重達哥意願

唔係咩 既然達哥唔想搞大件事,點解仲要去起BACKUP佬底

如果達哥想我地佢起底 嗌佢回水就話啫 而家達哥想說咁算 但係我地又搞咁多夥出嚟增加達仔煩惱 咁好咩

利申:唔係BACKUP佬OR有關人士,預左畀人屌
收皮啦backup 狗
回水 回水 回水
收皮啦屌成堆小學雞人地揾到又葡萄

賣倫敦金
昆人簽健身
做層壓式推銷
都搵到好多錢
我洗唔洗葡萄?
三十六萬係一年咋嘛?
做野唔撚洗收錢?連尼住有無賣廣告?佢有無問Hkg+比唔比佢抄?理性啦小學雞
我屌你老母 攞翻d錢岀離抽獎啦
三十六萬係一年咋嘛?

三十六萬一年 你覺得達哥會今時今日稅收返嚟做?
backup佬死全家
食屎啦契弟

就係知達哥性格比人恰到上心口都唔做野
作為兄弟條氣點會順

仲有件事係條backup佬同佢班小學雞fans撩起先
唔係達哥同兄弟搞出黎
達哥開頭無指名道姓就係想比暗示同私下解決
條友係衝出黎柒仲要係facebook搞大佢咁都無計

係,作為一個真心鐘意睇達哥既人條氣會唔順
但係睇佢之前既作風都知佢唔鐘意搞大件事
所以我先覺得,係大家有下一步行動前都應該尊重達哥意願先
因為我估如果再搞大件事佢,佢都有唔少野要處理

我都係咁諗
雖然我都好唔訓氣
但係達哥都唔想大家搞backup佬
怕傷害到backup佬
我覺得大家唔好諗一定要懲罰backup佬喇
以達哥既精神同性格
係想導人向善 以德服人
而唔係用懲罰/強硬手段去報復
大家唔好諗懲罰backup佬喇
我覺得懲罰backup佬
只會令達哥覺得因為自己 所以害左人
咁樣對達哥黎講仲衰
如果達哥真係要追究 先支持啦

我想問下,達哥真係有講出口就咁算?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞