backup佬道歉聲明

508 回覆
18 Like 562 Dislike
達哥隻隻game自己俾錢,飛的返來開台,你條仆街就咁upload袋36 萬(應該唔止)
轉自隔離post:
個頭cap 圖話無盈利
呢頭cap 圖話得36萬hkd estimate income (after private 片減subscriber)

拉登仔唔係咁天真信佢得36萬下話

誠信呀

仲有佢其他channel Tatfullclipbackup etc.

有撚人信佢咩 問題佢貼完呢兩張圖又潛左水

未UN既唔該爽手UN左佢
賺完錢
再讚下自己
然後係咁易講自己反省左道歉

我都想做back up 啊

BIN C

其實佢已經行左第一步
PRIVATE晒所有片, 而家真係乜鳩都冇得睇
佢既劇本下一步就係令睇開BACKUP佬既人仇恨達仔
因為如果達仔唔出聲就唔會冇BACKUP睇, 最衰就係達仔出聲 (你知啦, D小學雞智商就係差不多, 好易煽動)
仲要冇晒以前既ARCHIVE
咁就可以煽動到呢D人反達, 繼而唔睇達仔既野, 直播都唔睇
之後攬炒
但佢幾百個已袋
我建議達仔都係問TWITCH鬼婆拎返晒D 舊片
搵人幫手一條一條咁UP返晒上去啦
唔知點解諗起高登同hkg+
賺錢隻字不提
正食屎狗
回曬樓上,我淨係睇曬達哥同backup佬聲明
我想問,有無袋個你地一分一豪?

見到有賊打劫無搶我野就可以唔撚理?

哈,葉繼歡打劫果陣你有無理個?

賺完錢
再讚下自己
然後係咁易講自己反省左道歉

我都想做back up 啊

袋完錢希望件事告一段落
就算嘔番出嚟我諗達哥都唔會要架喇,不如捐咗佢好過啦

佢肯咩
錢呢屌你
你唔嘔番d錢出黎 講幾多次sorry都冇用

佢肯咩

如果達哥唔要我贊成捐左佢
不過睇怕佢都洗得七七八八
所以告鳩佢好d
拎返d錢岀黎
錢呢屌你

洗撚晒啦

見到有賊打劫無搶我野就可以唔撚理?

哈,冇理葉繼歡果單就以後冇資格理其他?

咪係囉
雙重標準
真係有賊打劫果陣你地好少開post屌柒個賊
係呢啲人地可能細個你,毛都未出齊嘅中學雞輕而易舉賺到錢,你地又眼紅,又叫人回水,班賊打劫又唔見你班友叫佢地回水?
捐哂d錢先講

哈,冇理葉繼歡果單就以後冇資格理其他?

咪係囉
雙重標準
真係有賊打劫果陣你地好少開post屌柒個賊
係呢啲人地可能細個你,毛都未出齊嘅中學雞輕而易舉賺到錢,你地又眼紅,又叫人回水,班賊打劫又唔見你班友叫佢地回水?

屌你條賤種狗
懶係眾人皆醉我獨醒咁
戇鳩
嘔番啲錢出黎先講啦
果堆要達哥交代嘅小學雞更加值得binc
當正自己老細咁
有冇post係bin果班小學雞?
理性討論
其實好小事姐 唔明點解可以屌佢咁耐
達哥都講唔想搞大佢 佢想做埋咪唔好比buckup佬做
之前收益對達哥黎講唔係好多 個幾廿萬唔係多 屌佢都嘔唔返出黎
雖然buckup佬就錯硬啦 不過又唔可以埋沒佢既努力 剪片都要時間 同埋放得上YouTube 都知有錢賺
所以唔明點解可以屌到佢咁

利伸:中立 想雙方都可以雙贏
賠錢
特登唱反調都俾d point呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞