backup佬道歉聲明

508 回覆
18 Like 562 Dislike
老老豆豆如果你大大方話希望達哥聯絡你,等你可以俾番d錢佢,我相信達哥都唔會真係要

你d關公真係差咗d

agger
達哥唔撚report個backup佬都預左唔會收返啲錢
但人地要唔要係一回事,
篇文隻字不提想點?
賺夠首期潛水, yeah
人生贏家

學生已有100萬
屌你老母 條友想件事淡化 怕俾人告同起底
之後利用香港人善忘既心態 宜家扮死狗
最後都係安安穩穩袋哂啲錢!
樓上既人唔叫hkg+嘔返d錢出黎?
又唔撚係呃又唔撚係騙
人地靠手法賺你地廣告錢
憑咩要人嘔返出黎
利申 唔睇達哥

關plus仔撚事咩?
當時佢話可以退錢,唔退係巴打們自己既主意,你條撚樣返高登吧啦

btw 佢以家係無得到達哥既授權既情況下利用達哥既片黎獲利,咁撚樣唔係偷?
屌你老母 條友想件事淡化 怕俾人告同起底
之後利用香港人善忘既心態 宜家扮死狗
最後都係安安穩穩袋哂啲錢!

唔好俾佢走甩 我敢肯定條友唔係真心認錯
老老豆豆如果你大大方話希望達哥聯絡你,等你可以俾番d錢佢,我相信達哥都唔會真係要

你d關公真係差咗d

agger
達哥唔撚report個backup佬都預左唔會收返啲錢
但人地要唔要係一回事,
篇文隻字不提想點?

達哥可能會要,不過一定會全數捐出去
人生贏家

學生已有100萬

其實100萬個數點得出黎
依單野一定唔可以就咁算
又唔撚係呃又唔撚係騙
人地靠手法賺你地廣告錢
憑咩要人嘔返出黎
利申 唔睇達哥

佢係偷人野黎賺錢wo 你話佢靠手法 咁但係佢自己都講冇得到授權 咪即係偷囉 依家又道哂歉認自己收利營唔岩 咁點解唔可以叫佢嘔返d錢出黎 hkg+ 起碼個app係佢地自己design 同develop

依家早洩仲要"參考 "返佢轉頭

佢句手法根本就講咩都得
人地銀行打劫
唔通又話 佢自己手法搵錢無問題
件事錯就係錯 你黑既點都唔會白

我用我個手法借到錢,點解要還
筆錢呢 仆街
賺夠首期潛水, yeah

學生可置業
夠勵志,傳媒快d揾佢來訪問!
又唔撚係呃又唔撚係騙
人地靠手法賺你地廣告錢
憑咩要人嘔返出黎
利申 唔睇達哥

獻醜不如藏拙
如果條友真係還錢 希望達哥拎去砌部好D既電腦 買好D裝備 剩低先捐出去
講咁多廢話托柒咩
公開返所有收益,大家計返個合適人工比你,其餘部分還返比達哥,大家條氣咪順

而家寫篇廢文道歉大撚哂呀?
前兩日奶緊backup佬袋班柒頭呢 仆街死撚曬?
篇聲明邊忽道歉..
佢擺明擺達哥出枱又唔認
大話連篇呃人無收錢又唔提
賺左幾錢 d錢點算都唔提
講咁多廢話托柒咩
公開返所有收益,大家計返個合適人工比你,其餘部分還返比達哥,大家條氣咪順

而家寫篇廢文道歉大撚哂呀?

啱聽
如果條友真係還錢 希望達哥拎去砌部好D既電腦 買好D裝備 剩低先捐出去

砌10部都仲得啦
回水先講
錢呢

就算還達哥9成會叫佢捐曬出去..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞