backup佬道歉聲明

508 回覆
18 Like 562 Dislike
你俾人偷幾年野坐視不理
抵啦
怪得咩人
唔使回水啦,等全世界認識下你仲好

成球落咗袋 唔洗回水?唔好咁樣益咗佢
雙乜撚野贏 你試下偷完野咁同人講
雙乜撚野贏 你試下偷完野咁同人講

冇錯 唔好比佢潛水
達哥咪心軟呀 你今次放過佢 就算佢真係改過自新都好(唔覺會)

都會開左個壞先例 日後只會有更多好似你咁既受害者出現 所以唔該唔好放過罪犯 打咁多機做咁多主角咁簡單既道理無理由唔明?
條友諗住用學生光環就無事
琴日定前日仲好威架 話無左佢backup 啲人暴動都似
冇可能就咁就算
理性討論
其實好小事姐 唔明點解可以屌佢咁耐
達哥都講唔想搞大佢 佢想做埋咪唔好比buckup佬做
之前收益對達哥黎講唔係好多 個幾廿萬唔係多 屌佢都嘔唔返出黎
雖然buckup佬就錯硬啦 不過又唔可以埋沒佢既努力 剪片都要時間 同埋放得上YouTube 都知有錢賺
所以唔明點解可以屌到佢咁

利伸:中立 想雙方都可以雙贏

道德大愛撚
之前一直講到自己做義工冇收過一分一毫,前排達哥想自己做返個陣仲想反客為主放達哥上檯,依家俾人踢爆左先迫於無奈出黎"道歉",仲有得原諒

知唔知是與非面前係無中立
條友諗住用學生光環就無事
琴日定前日仲好威架 話無左佢backup 啲人暴動都似

岩岩好一年囉
懸紅起底

1 推post Xander. $100
理性討論
之前收益對達哥黎講唔係好多 個幾廿萬唔係多 屌佢都嘔唔返出黎
雖然buckup佬就錯硬啦 不過又唔可以埋沒佢既努力 剪片都要時間 同埋放得上YouTube 都知有錢賺

道德大愛撚
之前一直講到自己做義工冇收過一分一毫,前排達哥想自己做返個陣仲想反客為主放達哥上檯,依家俾人踢爆左先迫於無奈出黎"道歉",仲有得原諒

雙贏 想個罪犯贏

道德大愛撚

雙贏 想個罪犯贏

達哥要贏 backup佬就要輸 贏佢老母
講咁多做乜撚野 起底啦!仲等咩?

雙贏 想個罪犯贏

達哥要贏 backup佬就要輸 贏佢老母

雙贏撚食屎啦
回水回水回水
你以為學生光環真係有用咩,講左出嚟仲令人反感
拎晒出黎做善事啦,道歉,道你老母個閪呀
一 佢煽動完d柒頭屌達哥 然後就話自己無意鬧達哥
二 錢呢? 錢果d又唔好講呀

告一段落
理性討論

道德大愛撚

老笠人買把刀都要錢
又係草堆camp你咁耐 唔可以埋沒個賊既努力

可能俾左首期買左樓供緊又俾達哥發現,而家無錢還,梗係話錢個d唔好講啦

所以先咁緊張要達哥出黎回應 無錢供樓啦
港豬真心痴線,要被偷野者同個賊和解。

老翻都要買燒碟機同印封面又要請個道友入袋架!唔可以埋沒老翻個努力!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞