backup佬道歉聲明

508 回覆
18 Like 562 Dislike
回水呀 屌你老母
其實台灣都有人翻譯PewDiePie的片,再當自己片來播,不過起碼人地有做翻譯,剪片的工作,backup佬就根本直接偷達哥條片,咩都無貢獻過

個問題係人地係授權, 比佢賺錢

其實宜家咁多人追擊佢都係因為果一球野

如果數量細如好似得一萬, 兩萬咁, 就應該多返多人撐BACKUP佬

根本就係香港人眼紅人搵到錢既心態

件事就擺明係backup佬錯, 但我肯定好多人屌backup都係出於眼紅, 而唔係件事既對與錯

你自己係咁既心態,唔撚好拖晒全部人落水
又有新野:
「1. 官方認證
我印象中從來無係Youtube申請官方認證頻道,我甚至連申請既資格都唔知道,我只係申請一個驗證去令我可以upload超過十五分鐘既影片。

2. 營收問題
三年半以來合共約三十六萬。

3. Youtube聯絡我版權問題
我只係收到過Youtube自動發出既content id 版權信,當中呢啲電郵應該只係作為通知用途,並沒有要求我回覆。」

我就唔信得36萬 等睇嘔錢

三年半三十六萬
留名等睇達哥玩唧牙膏
公開收益啦屌你老母

之前仲串柒柒
冇你backup達哥冇咁紅
自袋64萬
告到佢坐錢債監
又有新野:
「1. 官方認證
我印象中從來無係Youtube申請官方認證頻道,我甚至連申請既資格都唔知道,我只係申請一個驗證去令我可以upload超過十五分鐘既影片。

2. 營收問題

我只係收到過Youtube自動發出既content id 版權信,當中呢啲電郵應該只係作為通知用途,並沒有要求我回覆。」

三年半三十六萬
留名等睇達哥玩唧牙膏

36萬無講港紙定美金
又有新野:
「1. 官方認證

2. 營收問題

Source?
成篇文無代過自己借過達哥搵左幾多錢
根本係驚達哥告你先出文 仲扮晒兄弟 收啦

咪講呢句啦戇鳩
達哥要筆錢係天經地道,砌部靚機,放個大假去旅行散心又好點都好

你咁講人地就真係唔敢要

未係,唔理達仔會點處理筆錢,總之筆錢要去番達仔度!

我又唔係話達哥唔要得
做乜撚野?
更何況我唔認為達哥會去自己袋返

又係度製造群眾壓力啦豬兜
你覺得你覺得
出少句聲係咪會死
告乜撚一野段落?
呢句說話係犯人可以講架咩?
偷完人銀包 拎走d錢再比返個空銀包受害人
咁樣想叫人告一段落?痴左撚線?
推撚到全數錢嘔曬出黎

支持達仔告條傻鳩

Backup佬分分鐘監都有得坐

做賊梗係要坐監
自袋64萬
告乜撚一野段落?
呢句說話係犯人可以講架咩?
偷完人銀包 拎走d錢再比返個空銀包受害人
咁樣想叫人告一段落?痴左撚線?

做賊做到告一段落
又有新野:
「1. 官方認證

2. 營收問題

3年半得36萬?
達仔聲明講過筆利潤「獲利數字令佢非常驚訝,多過唔少人每個月人工」
如果得36萬,除番開,一個月8千幾蚊,會唔會咁驚訝呢?

唔好當人傻啦
d 錢嘔返出黎咪ok 囉
捐返啲錢出嚟先啦
有冇玩開Youtube嘅巴打知道 佢個Estimated revenue 同事實係差幾遠?
又有新野:
「1. 官方認證

2. 營收問題

3年半得36萬?
達仔聲明講過筆利潤「獲利數字令佢非常驚訝,多過唔少人每個月人工」
如果得36萬,除番開,一個月8千幾蚊,會唔會咁驚訝呢?

唔好當人傻啦

36萬usd

咪講呢句啦戇鳩
達哥要筆錢係天經地道,砌部靚機,放個大假去旅行散心又好點都好

你咁講人地就真係唔敢要

未係,唔理達仔會點處理筆錢,總之筆錢要去番達仔度!

我又唔係話達哥唔要得
做乜撚野?
更何況我唔認為達哥會去自己袋返

又係度製造群眾壓力啦豬兜
你覺得你覺得
出少句聲係咪會死

笑撚左
成班人推左8個post推埋上報
你而家先黎講群眾壓力
講句我認為既事都唔撚得
你係咪應該冷靜下
自袋64萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞