backup佬道歉聲明

508 回覆
18 Like 562 Dislike
港豬真心痴線,要被偷野者同個賊和解。

老翻都要買燒碟機同印封面又要請個道友入袋架!唔可以埋沒老翻個努力!

達哥之前都係用老翻window

老翻都要買燒碟機同印封面又要請個道友入袋架!唔可以埋沒老翻個努力!

受害人同個賊雙贏
完全冇諗過拎返D錢出黎
屌你啦人地達哥18/1去大陸工幹仲要仆番黎香港開台 你仲催達哥要指示? 中學畢業未?
可憐達仔得一套衫出show

收啦 達哥咪即刻比返應該比嘅錢
同理 我地依咖都要back up佬將應該比嘅錢交返出黎
一 佢煽動完d柒頭屌達哥 然後就話自己無意鬧達哥
二 錢呢? 錢果d又唔好講呀

可能俾左首期買左樓供緊又俾達哥發現,而家無錢還,梗係話錢個d唔好講啦

所以先咁緊張要達哥出黎回應 無錢供樓啦

達哥回應:學生依d唔好講啦 天子犯法都與庶民同罪啦

達哥第2日已經即刻比返錢買正版
高下立見
依家求其比張叫做有reference既圖黎諗住收人把口
屌你老母一d悔意都冇
我放長雙眼睇你幾時仆街死

達哥即刻比番應比既。

達哥即刻比番應比既

咁叫backup佬比番應比既達哥

錢已袋,理得你
有冇實質行動?

好似對付司徒咁
屌你老母一d悔意都冇

其實有誠意啲,一五一十交代哂收幾多錢
大大方方認錯同自我收皮未算囉

而家又兜黎兜去話冇人搵過佢點點點
問收左幾多錢就貼幅 estimate既出黎
條撚樣根本就唔知錯
達哥仲話佢受唔到壓力,屌,根本良心當狗吠
簡短版: 百萬已袋 理撚得你
屌你老母一d悔意都冇

其實有誠意啲,一五一十交代哂收幾多錢
大大方方認錯同自我收皮未算囉

而家又兜黎兜去話冇人搵過佢點點點
問收左幾多錢就貼幅 estimate既出黎
條撚樣根本就唔知錯
達哥仲話佢受唔到壓力,屌,根本良心當狗吠

晚晚諗住輕輕鬆鬆聽下達哥笑下
而家條撚樣就搧動其他小學雞玩串個 party
呢啖氣點忍呀仆街
達哥諗唔諗住攞返啲錢一件事
條偷片友嘔返啲錢出嚟係另一件事
到宜家都睇唔到條友有悔意
避重就輕 對營收隻字不提 仲抵死到用自己係學生做擋箭牌
識得偷人嘢賺錢 扮義工 唔理G公司同佢講版權問題之餘仲要申請藍tick 擺達哥上台
邊間學校教到你咁敗類?

如果達哥諗住唔追究就真係可憐之人必有可恨之處 呢啲唔係息事寧人 係姑息養奸
呢條撚樣比人落案底呢世真係玩完
學生喎 貪得你咁撚串
起底屌7佢
達哥諗唔諗住攞返啲錢一件事
條偷片友嘔返啲錢出嚟係另一件事
到宜家都睇唔到條友有悔意
避重就輕 對營收隻字不提 仲抵死到用自己係學生做擋箭牌
識得偷人嘢賺錢 扮義工 唔理G公司同佢講版權問題之餘仲要申請藍tick 擺達哥上台
邊間學校教到你咁敗類?

如果達哥諗住唔追究就真係可憐之人必有可恨之處 呢啲唔係息事寧人 係姑息養奸

36萬 只係subscribe數 未計任何廣告
未計佢有冇用其他account再用達哥名義呃錢
報最細既數係想封撚住你地把口
你話咁樣係道歉?
接受個個應該燒壞腦
食屎狗
死全家啦backup 佬

咁果筆錢呢?
我只係一個學生? 想透過用學生身分為自己開脫?
佢個語氣似係我錯囉我錯曬囉得未阿屌

達哥即刻比番應比既。

俾返既係佢以後用既正版window
過去幾年用翻版開台既有冇俾返m$?
屌我真係好撚憎人講點點點係我唔啱,點點點係我唔着。其實我真係feel唔撚到歉意囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞