我的英雄學院漫畫討論post

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
http://mangastream.com/r/my_hero_academia/128/4054/1
128英文

其實大陸貼吧都有好多個人中翻
係睇你地上唔上大陸網
雖然鼠繪都係大陸網

貼錯 諗住PO貼吧D中文

https://tieba.baidu.com/p/4994677364

貼吧啲個人翻譯譯到錯撚晒
日翻完英再拎嚟翻中都夠膽死 搞到同原文個意思完全唔同

無計 上面班友無中文唔撚睇
應該唔會一黎就百期比人秒掛

d咁撚勁嘅前輩,下場通常都差唔多

但百萬嘅能力完剋大佬播
http://mangastream.com/r/my_hero_academia/128/4054/1
128英文

其實大陸貼吧都有好多個人中翻
係睇你地上唔上大陸網
雖然鼠繪都係大陸網

貼錯 諗住PO貼吧D中文

https://tieba.baidu.com/p/4994677364

貼吧啲個人翻譯譯到錯撚晒
日翻完英再拎嚟翻中都夠膽死 搞到同原文個意思完全唔同

冇辦法都冇識日文的人肯譯。

但百萬嘅能力完剋大佬播

依家就講到佢咁完美,但我覺得佢最後會同綠谷對立。

但百萬嘅能力完剋大佬播
]
無話剋唔剋既
ALLMIGHT淨係得大力都抽得贏OFA啦
同埋果邊又有個限制個性子彈 不過射得中丁丁再算

但百萬嘅能力完剋大佬播
]
無話剋唔剋既

AFO呀

但百萬嘅能力完剋大佬播
]
無話剋唔剋既

AFO呀

慣左一個A字頭 一個O字頭
岩岩打完ALLMIGHT見到A字頭
就手順以為另一面係O字頭
個黑社會大佬咩個性呀
掂一掂變左堆血

但百萬嘅能力完剋大佬播
]
無話剋唔剋既

AFO呀

慣左一個A字頭 一個O字頭
岩岩打完ALLMIGHT見到A字頭
就手順以為另一面係O字頭

真係好易記錯。
我回你的時候都睇多幾次驚自己先係打錯。
個黑社會大佬咩個性呀
掂一掂變左堆血

咪同死柄木差唔多
一個變灰 一個變肉醬之嘛
睇完今集對出久好感度又上升
雖然百萬又有經驗又冷靜又有感染力
但出久個種正義感真係鳴呀
正義唔係想考慮長遠點殲滅邪惡,而係為左幫有需要既人
睇完有一到唔明,既然知道嗰個黑社會係唔容許嘅存在,點解丁丁仲可以咁自然去問面具佬係咪個黑社會嘅成員
btw惠理真係醒,寧願犧牲自己都唔想出久受傷
睇完有一到唔明,既然知道嗰個黑社會係唔容許嘅存在,點解丁丁仲可以咁自然去問面具佬係咪個黑社會嘅成員

日本既黑社會係可以申請 公司名 / 集團 / 社團 黎運行
佢地都會做正當生意的 例如XXX夜總會集團咁
只係暗地都有不法勾當姐

只係暗地都有不法勾當姐

冇野鳥,返睇咗上一集,原來睇漏咗獲取犯罪證據嗰句,搞到我以為個八齋會係出曬名嘅犯罪組織
btw thx解答
你地冇dl漫畫人咩個app咩?嗰到有得睇漢化架喎...

只係暗地都有不法勾當姐

咁同敵聯合最大有咩分別?

只係暗地都有不法勾當姐

咁同敵聯合最大有咩分別?

我理解係敵聯合只係一班中二病淨係以殺英雄為生,八齋會就唔知。不過日本黑社會通常都係為權為錢,個boss就話自己有計劃,講到自己好醒咁。

我講完好似無講過,sorry.
130 英文:
https://tieba.baidu.com/p/5023408687?see_lz=1

咁快有

下星期一春分假期,所以今期係3月18日賣,

如果比著以前尋日就有"漢化"TIM。
自推
無中文 差好遠
130最後真係好sad
無中文睇唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞