我的英雄學院漫畫討論post

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
其實物間同all for one都係拎人個個性,點解物間個性係廢咁多,依個世界公平咩

一個係複製,一個係奪取

差唔多啦 總之唔公平

係咁嫁啦
個肌肉佬同A班個砂糖比
2個都係力量

肌肉佬連OFA都擋到,砂糖就...
其實物間同all for one都係拎人個個性,點解物間個性係廢咁多,依個世界公平咩

一個係複製,一個係奪取

差唔多啦 總之唔公平

係咁嫁啦
個肌肉佬同A班個砂糖比
2個都係力量

屌我終於記得邊個肌肉佬 點解要搵佢同砂糖比

一個係複製,一個係奪取

差唔多啦 總之唔公平

係咁嫁啦
個肌肉佬同A班個砂糖比
2個都係力量

你都搵AFO同物間比啦

一個係複製,一個係奪取

差唔多啦 總之唔公平

係咁嫁啦
個肌肉佬同A班個砂糖比
2個都係力量

你都搵AFO同物間比啦

Ok fine

一個係複製,一個係奪取

差唔多啦 總之唔公平

係咁嫁啦
個肌肉佬同A班個砂糖比
2個都係力量

你都搵AFO同物間比啦

Ok fine

我一直都以為相澤一唔望住人,對方就可以即刻用返能力TIM
聽日有動畫睇

我都係,但會唔會消得太少時間,同埋手腳慢得濟

唔係㗎咩 咁係點

唔係㗎咩 咁係點

眨眼先用得返

一個係複製,一個係奪取

差唔多啦 總之唔公平

係咁嫁啦
個肌肉佬同A班個砂糖比
2個都係力量

你都搵AFO同物間比啦

Ok fine

如果物間去複製綠谷個性,複唔複製到個力量出嚟

係咁嫁啦
個肌肉佬同A班個砂糖比
2個都係力量

你都搵AFO同物間比啦

Ok fine

我估唔得
Afo無得比人拎
就算複製到應該係複製左儲力+傳力
物間拎完應該r晒頭

你都搵AFO同物間比啦

Ok fine

我估唔得
Afo無得比人拎
物間拎完應該r晒頭

Ofa呀 btw 如果copy afo咪一下多左n個個性

你都搵AFO同物間比啦

Ok fine

我估唔得
Afo無得比人拎
物間拎完應該r晒頭

Ofa呀 btw 如果copy afo咪一下多左n個個性

成日打錯 救命
其實物間真係好垃圾
又要掂到人先複製
又無得幾個一齊用
人地又一定用得勁過佢
不過其他漫畫應該係主角/大boss

唔係㗎咩 咁係點

眨眼先用得返

諗起都辛苦
其實物間真係好垃圾
又要掂到人先複製
又無得幾個一齊用
人地又一定用得勁過佢

仲要得果幾分鐘

滾動
食得飽所以熟練度高左好多
食得飽所以熟練度高左好多

其實佢嘅能力都可以幾百變,食左青蛙咪可以變蛙吹
唔知遲下會唔會有校際賽之類GE野呢?
其實物間真係好垃圾
又要掂到人先複製
又無得幾個一齊用
人地又一定用得勁過佢

仲要得果幾分鐘

佢有勁隊友都掂啦
其實物間真係好垃圾
又要掂到人先複製
又無得幾個一齊用
人地又一定用得勁過佢

仲要得果幾分鐘

佢有勁隊友都掂啦

物間勁在佢本人幾聰明,佢體育祭之所以輸係因為佢揀錯人挑釁
睇得出B班啲人都幾信任佢,同埋佢都有戰術頭腦
而佢既「個性」既優勢在於可以同人一齊用同一種個性你惗下,一個盾勁定兩個盾勁?如果佢複製心操個性,跟住一齊嘴炮人我覺得一定有人會中伏
所以佢都係岩做軍師之類既角色多啲
Suneater 之前都有諗過佢個性同個英雄名有咩關係
原來係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞