我的英雄學院漫畫討論post

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
講真 唔太喜歡個主角
睇佢唔順眼
拎左個屈機能力 仲成日咦咦哦哦
成個女人咁
爆豪 轟做事咁有決心 能力咁好
俾個廢柴練幾練就追平實力
仲爽過父幹

其他人D能力又咪係天生,
同廢久突然一日拎能力到有咩分別?
爆豪中二病持強凌弱又唔黑人憎?

小久都成日自傷 而且佢本身智商都唔錯 先可以追到
之前小久同爆豪打咪都係輸
而且呢套漫畫本身就係講天生嘅能力
你有好嘅dna>all
利申 3個角色都好鍾意

會自傷應該係作者唔想主角太屈
如果唔係一開始就拎左最強能力 ,又食腦,會由頭屈到落尾

王道漫係咁嫁啦 由弱變強

同埋OFA佢咁樣慢慢幾%幾%升上去咪幾好
佢一開波個設定已經係NO.1 HERO既力量
又唔會無啦啦話修練左一陣又有新招/無啦啦覺醒在D乜野變勁

一拳超人都好好睇呀

英雄學院同一拳超人無得比啦

比法唔同
計one版好明顯sell故仔同哲學
英雄點都係正常皇道

天食食左佢D CRYSTAL
再加埋雞腳撞贏左佢

係一次過KO晒3個

係因為佢用個水晶佬頂住佢隻雞腳
個食野佬唔會食佢個FD
英雄用友情既弱點打低反派

佢能力係咪食雞腳出雞腳 如果食雞肉係咪出唔到雞腳 定係食一部分就可以出到個樣野既所有部位

應該係食一部分就可以出到個樣野既所有部位,因為我唔信佢食蟹會連殼食。

yes應該吸咗啲dna咁

如果咬出久會點

天食食左佢D CRYSTAL
再加埋雞腳撞贏左佢

係一次過KO晒3個

個食野佬唔會食佢個FD

佢能力係咪食雞腳出雞腳 如果食雞肉係咪出唔到雞腳 定係食一部分就可以出到個樣野既所有部位

應該係食一部分就可以出到個樣野既所有部位,因為我唔信佢食蟹會連殼食。

如果咬出久會點

飲血,再食頭髮

係一次過KO晒3個

個食野佬唔會食佢個FD

如果咬出久會點

佢會繼承左One for all

其他人D能力又咪係天生,
同廢久突然一日拎能力到有咩分別?
爆豪中二病持強凌弱又唔黑人憎?

小久都成日自傷 而且佢本身智商都唔錯 先可以追到
之前小久同爆豪打咪都係輸
而且呢套漫畫本身就係講天生嘅能力
你有好嘅dna>all
利申 3個角色都好鍾意

會自傷應該係作者唔想主角太屈
如果唔係一開始就拎左最強能力 ,又食腦,會由頭屈到落尾

王道漫係咁嫁啦 由弱變強

同埋OFA佢咁樣慢慢幾%幾%升上去咪幾好
佢一開波個設定已經係NO.1 HERO既力量
又唔會無啦啦話修練左一陣又有新招/無啦啦覺醒在D乜野變勁

一拳超人都好好睇呀

英雄學院同一拳超人無得比啦

比法唔同
計one版好明顯sell故仔同哲學
英雄點都係正常皇道

我王道同王道比
由弱變強既過程姐
一拳唔係王道

係一次過KO晒3個

個食野佬唔會食佢個FD

如果咬出久會點

佢會繼承左One for all

吞化石變恐龍
佢可以變大變多
反而想知可唔可以變細/變到成隻動物咁玩潛入
或者變體內既野
例如變d好快既反射神經/好勁既肌肉

我諗佢既個性只係「再現」而非「變化」,只係身外之物,如果係「變化」,偷野佬根本唔可以偷到佢野

Btw其實佢能力太屈,威力強大版既八百萬 睇黎食左一部分就可以再現全部,如果唔係佢就痴線到要食殻同神經毒
天喰個性係食左就重現
咁消化左仲重唔重現到?
天喰個性係食左就重現
咁消化左仲重唔重現到?

可以就唔洗KEEP住食LA...
有OAD2 生肉了。

出咗字幕了。

BTW, 終於有漢化組接我英漫畫的翻譯,希望可以持久。
更新的日期由平時D漫畫星期四五延後到星期一。
切島咁快比人打穿
大隻佬成隻胡步勁咁
8%
8%

出久100%嘅話會唔會同allmight 100%果形象一樣咁柒
8%

出久100%嘅話會唔會同allmight 100%果形象一樣咁柒

依家型過以前好多啦
睇黎切島又有得升lv 今章升兩次lv
8%

依家型過以前好多啦

邊個話All might柒?
不過希望出久唔好變到佢咁大隻
鋼條型就好了
8%

依家型過以前好多啦

鋼條型就好了

姐係你都覺佢大隻黑上半面笑口誓誓唔討喜啦

仲可以點升
宜家佢最勁嘅防禦都擋唔到人地嘅拳
8%

依家型過以前好多啦

鋼條型就好了

姐係你都覺佢大隻黑上半面笑口誓誓唔討喜啦

其實睇多年日漫,睇唔慣咁大隻既美式人設
唔係話個角色唔得人中意

仲可以點升

再硬啲囉
你地而家係邊個網睇?

仲可以點升

再硬啲囉

依家都升左一個lv 似鑽石咁嘅死樣啦

仲可以點升

再硬啲囉

更に向こうへ Plus Ultra
要超越鑽石

仲可以點升

再硬啲囉

更に向こうへ Plus Ultra
要超越鑽石

講真
呢種個性好似冇乜用
你諗下出久求其用個超合金頭嘅鞋
一腳射門式屌埋去
完左啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞