我的英雄學院漫畫討論post

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
有冇人有時會諗點解班友咁廢都入到雄英英雄科
尤其係提子頭峰田
切島Lee d入學果時都勁極有限

切島你都懷疑唔夠料入!?

切島開學果時一定入到既
係唔知點解佢初中完全無自信
個性又練唔太勁

睇多次覺得可能同背脊吉吉佬有關

係囉 咁岩個吉吉佬睇落又係好似D皮膚硬化野
又係佢回憶出現

背脊吉吉佬係邊個
尤其係提子頭峰田

切島你都懷疑唔夠料入!?

切島開學果時一定入到既
係唔知點解佢初中完全無自信
個性又練唔太勁

睇多次覺得可能同背脊吉吉佬有關

係囉 咁岩個吉吉佬睇落又係好似D皮膚硬化野
又係佢回憶出現

背脊吉吉佬係邊個

57話最尾頁同最新一集果個
有無人好似我咁不停由一集開始重睇
每次都會俾入邊嘅英雄感動到

俾你講完,我走去重睇一次英雄殺手果一篇,比我第一次睇覺得好睇得多,
英雄殺手真係好撚正!

然後我睇到第7卷呢一頁:
http://tw.ikanman.com/comic/13885/257837.html#p=74

有D心寒....

呢個肥仔俾人改咗做腦無

俾你講完,我走去重睇一次英雄殺手果一篇,比我第一次睇覺得好睇得多,
英雄殺手真係好撚正!

http://tw.ikanman.com/comic/13885/257837.html#p=74

有D心寒....

呢個肥仔俾人改咗做腦無

有左依個theory好耐了
可以配埋醫生係all for one手下果個theory

英雄殺手真係好撚正!

有D心寒....

呢個肥仔俾人改咗做腦無

哇屌好慘

英雄殺手真係好撚正!

有D心寒....

呢個肥仔俾人改咗做腦無

有冇D關於呢個THEORY嘅合理而又正的文可以分享下?

英雄殺手真係好撚正!

有D心寒....

呢個肥仔俾人改咗做腦無

有冇D關於呢個THEORY嘅合理而又正的文可以分享下?

都係講佢地似樣

同埋好似見過話個醫生係個肥仔阿爺
唔清楚係咪 搵唔番SOURCE
尤其係提子頭峰田

到底要講幾多次 其實峰田嘅個性好勁

如果有得整枝炮射佢啲頭髮都好正
負責做控場隊友
我覺得隱身女可能係卧底都未定
敵聯合咪有個女仔係可以用人地嘅血變成人地個樣,咁話唔定係依家個樣都係假嘅。真身就會隱身女,只要吸左血就會變做敵聯合個女仔個樣
同埋99話,房間王大賽果陣,異形女見到切島間房之後有反應,但作者冇詳細講 應該係伏筆
最近睇翻英雄殺手篇
先發覺轟同飯田講果句自己想成為乜人
係佢老母同佢講果句
仲諗住今集有得睇肥仔發威
我英真係唔簡單
一直鋪緊好多野

上面講峰田廢入唔到雄英嗰啲
葉隱同動物男就真係唔明佢回入喇
今集真係好正 同一條時間線,唔同人發生緊唔同既事,唔同人既憂鬱、成長心理,切島就係出久既相反
同埋99話,房間王大賽果陣,異形女見到切島間房之後有反應,但作者冇詳細講 應該係伏筆

果度係表達佢同葉隱只係唔明切島間房點為之熱血?
但我覺得盧戶冇理由俾呢個反應...而且麗日都理解到。
今集真係好正 同一條時間線,唔同人發生緊唔同既事,唔同人既憂鬱、成長心理,切島就係出久既相反

如果之後寫埋其他同學都係呢個MOMENT所發生的事,應該會幾好睇。

如果之後寫埋其他同學都係呢個MOMENT所發生的事,應該會幾好睇。

最想知肚臍雷射佬
成日淆底
又講到要靠條腰帶先同班同學同一個起點
將每一個個性發揮到極限都係好撚勁
好想睇啲廢角色慢慢成長到最top堆英雄
D名好小學雞 ,腦無

最想知肚臍雷射佬
成日淆底
又講到要靠條腰帶先同班同學同一個起點

我記得佢講過佢屋企人都係射LASER,但唔係肚臍。
咁強的能力,我估可能佢好似飯田咁係英雄世家。
切島原來內心咁冇自信同個性完全相反
切島原來內心咁冇自信同個性完全相反

其實幾似
皮膚變硬
得外面硬淨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞