我的英雄學院漫畫討論post

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
睇唔明點解cancel crystal
但好撚好睇
講真 唔太喜歡個主角
睇佢唔順眼
拎左個屈機能力 仲成日咦咦哦哦
成個女人咁
爆豪 轟做事咁有決心 能力咁好
俾個廢柴練幾練就追平實力
仲爽過父幹

其他人D能力又咪係天生,
同廢久突然一日拎能力到有咩分別?
爆豪中二病持強凌弱又唔黑人憎?

小久都成日自傷 而且佢本身智商都唔錯 先可以追到
之前小久同爆豪打咪都係輸
而且呢套漫畫本身就係講天生嘅能力
你有好嘅dna>all
利申 3個角色都好鍾意

會自傷應該係作者唔想主角太屈
如果唔係一開始就拎左最強能力 ,又食腦,會由頭屈到落尾
講真 唔太喜歡個主角
睇佢唔順眼
成個女人咁
仲爽過父幹

你有好嘅dna>all
利申 3個角色都好鍾意

王道漫係咁嫁啦 由弱變強
控制唔到用太多%會殘廢 所以要用腦 唔會淨係力對力
同埋力對力有ALLMIGHT可以比作者畫
但主角用完腦都唔夠打 就迫住用全力 又可以畫得熱血D

同埋OFA佢咁樣慢慢幾%幾%升上去咪幾好
佢一開波個設定已經係NO.1 HERO既力量
又唔會無啦啦話修練左一陣又有新招/無啦啦覺醒在D乜野變勁
黑影好似冇咩戲份,仲諗住佢可以大顯神威一下
黑影好似冇咩戲份,仲諗住佢可以大顯神威一下

都無乜ARC係有佢份
除左合宿暴走型左一陣之外
BTW今次個ARC連爆豪 轟 飯田都無份
天食招技幾型
奇美拉唔知乜鳩
但好撚好睇

天食食左佢D CRYSTAL
再加埋雞腳撞贏左佢
但好撚好睇

再加埋雞腳撞贏左佢

其實估到係咁
但以為會show下出來
覺得作者諗招諗得幾有創意
suneater仲會出來啦, 肥仔叫佢食劍魚都未用
但好撚好睇

再加埋雞腳撞贏左佢

其實估到係咁
但以為會show下出來
覺得作者諗招諗得幾有創意
suneater仲會出來啦, 肥仔叫佢食劍魚都未用

天食有排畫
連CRYSTAL都食得
仲有大把奇怪生物
又可以幾款一齊用
天喰佢個性其實都幾正 ,想快d睇下佢老死通形有幾勁 ,之前秒哂班後輩
好多人睇完今集都講妖尾
今次反而係反派用友情
不過都係比人收皮
好多人睇完今集都講妖尾
今次反而係反派用友情
不過都係比人收皮

但好撚好睇

再加埋雞腳撞贏左佢

係一次過KO晒3個
但好撚好睇

再加埋雞腳撞贏左佢

係一次過KO晒3個

係因為佢用個水晶佬頂住佢隻雞腳
個食野佬唔會食佢個FD
英雄用友情既弱點打低反派
出左新?
天喰佢個性其實都幾正 ,想快d睇下佢老死通形有幾勁 ,之前秒哂班後輩

帶土
但好撚好睇

再加埋雞腳撞贏左佢

係一次過KO晒3個

個食野佬唔會食佢個FD

佢能力係咪食雞腳出雞腳 如果要雞肉係咪出唔到雞腳 定係食一部分就可以出到個樣野既所有部位
但好撚好睇

再加埋雞腳撞贏左佢

係一次過KO晒3個

個食野佬唔會食佢個FD

佢能力係咪食雞腳出雞腳 如果食雞肉係咪出唔到雞腳 定係食一部分就可以出到個樣野既所有部位
但好撚好睇

再加埋雞腳撞贏左佢

係一次過KO晒3個

個食野佬唔會食佢個FD

佢能力係咪食雞腳出雞腳 如果食雞肉係咪出唔到雞腳 定係食一部分就可以出到個樣野既所有部位

應該係食一部分就可以出到個樣野既所有部位,因為我唔信佢食蟹會連殼食。
佢可以變大變多
反而想知可唔可以變細/變到成隻動物咁玩潛入
或者變體內既野
例如變d好快既反射神經/好勁既肌肉
有OAD2 生肉了。
講真 唔太喜歡個主角
睇佢唔順眼
成個女人咁
仲爽過父幹

你有好嘅dna>all
利申 3個角色都好鍾意

一拳超人都好好睇呀
講真 唔太喜歡個主角
睇佢唔順眼
成個女人咁
仲爽過父幹

你有好嘅dna>all
利申 3個角色都好鍾意

一拳超人都好好睇呀

英雄學院同一拳超人無得比啦
但好撚好睇

再加埋雞腳撞贏左佢

係一次過KO晒3個

個食野佬唔會食佢個FD

應該係食一部分就可以出到個樣野既所有部位,因為我唔信佢食蟹會連殼食。

yes應該吸咗啲dna咁
但好撚好睇

再加埋雞腳撞贏左佢

係一次過KO晒3個

個食野佬唔會食佢個FD

食飯食麵唔知有咩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞