我的英雄學院漫畫討論post

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
好鍾意切島比人打到仆街
唔會突然間靠回憶變超西
都係要靠前輩同PRO打

其實成套嘢一直強調pro同學生既差距

主角團今篇俾人屌打會好睇D,廢時一年級都咁屈。

都係切島 飯田 電氣佢地姐

轟 爆殺王 出久都應該可以唔洗比人打到體無完膚

轟根本已經勁到無輪

由細訓練能力值同使用個性經驗都勁高lv
可能係實戰技巧會差啲 但佢啲反應力都爆晒燈。。

英雄殺手個度算收左皮
但有出久光環無有怕

出久苦練但個進速都係太快
咁快由控到5%上到8%
我諗呢篇完左應該就14

佢唔係依刻開始苦練加嘛,佢從小已經做research諗策略。同美國隊長差唔多
切島生命值硬接 俾人入中路就冇戲唱
https://jaiminisbox.com/reader/read/boku-no-hero-academia/en/0/143/page/4

即係FAT GUM同切島打完呢場就要退場。
https://jaiminisbox.com/reader/read/boku-no-hero-academia/en/0/143/page/4

同天喰一樣
一場倒
其實都正常 規模性對抗
咁多敵人打咁多英雄

可以做矛繼續打既姐
唔一定要做盾

同天喰一樣
一場倒
其實都正常 規模性對抗
咁多敵人打咁多英雄

係,睇到個PATTERN。

但依家剩返落來的人又唔似可以再分隊來殿後,
老師唔似會再有單獨殿後的戲份,好串果條友更加冇可能,都冇人想睇佢。
NIGHTEYE要帶路,綠谷係主角,所以一定走到最後。

所以跟住落來,我估應該係團體戰多人VS多人。
子彈拳頭佬勁到

我諗成套野都唔多人夠佢打

可能5、6個左右

唔知肌肉佬勁d 定佢勁d

應該肌肉佬勁d掛
子彈拳頭佬勁到

可能5、6個左右

應該肌肉佬勁d掛

又唔係喎諗諗下潮爆牛王個d應該夠打
但近戰應該真係唔多
總覺得 丁丁係 e個篇章唔死都永久傷殘
總覺得 丁丁係 e個篇章唔死都永久傷殘

呢個漫畫你估唔實咖
上一話夠大家都覺得切島爆小宇宙
結果今話就爆左不過係佢自己個身體
子彈拳頭佬勁到

可能5、6個左右

應該肌肉佬勁d掛

但近戰應該真係唔多

仲未知個性係乜 好難講
子彈拳頭佬勁到

可能5、6個左右

應該肌肉佬勁d掛

但近戰應該真係唔多

仲未知個性係乜 好難講

靜係出百裂拳,好難估係咩能力。
好慘,常閣同上鳴明明個能力係好勁,但係好似完全無咩戲份咁,上鳴等於自然系果實咁,常閣仲屈機,直情有多個影同佢打,個影自己又有獨立思考,兩個角色都好有發展空間
好慘,常閣同上鳴明明個能力係好勁,但係好似完全無咩戲份咁,上鳴等於自然系果實咁,常閣仲屈機,直情有多個影同佢打,個影自己又有獨立思考,兩個角色都好有發展空間

上鳴都控制唔到D電,只係單純釋放,又唔可以元素化,點會等於自然系

上鳴都控制唔到D電,只係單純釋放,又唔可以元素化,點會等於自然系

好大機會打埋自己友 仲要變傻仔
職業同學生既差距真係好大
唔止個性既鍛鍊同實戰經驗
仲有心態都差好遠
切島由之前初出道救人 比人讚
到依加UNBREAKABLE輕鬆比人打穿 成個灰撚晒 雖然佢最尾都有沖出黎擋
但FATGUM一直都諗緊點樣可以反擊

好大機會打埋自己友 仲要變傻仔

屌你個名
職業同學生既差距真係好大
唔止個性既鍛鍊同實戰經驗
仲有心態都差好遠
切島由之前初出道救人 比人讚
到依加UNBREAKABLE輕鬆比人打穿 成個灰撚晒 雖然佢最尾都有沖出黎擋
但FATGUM一直都諗緊點樣可以反擊

學啲廢老話

佢食鹽多過你食米啦

不過要留一手唔好底牌盡出就真
好似fatgum 下一話玩burn fat做矛咁

我諗切島今次又要再進化
對家都講到明fg 切島係盾盾
打唔到矛加盾
依家fg做左矛 切島就一定要爆晒小宇宙先可以同對家個盾同lv

睇佢點畫 一定好熱血
肥仔變瘦一定型定律
肥仔變瘦一定型定律

丁次

放電過多會變弱智, 而家都要等佢練大個上限

常闇單對單就勁 .俾圍都會有死角, 除非暴走

常闇就係比較難發揮嘅我覺得
始終限制唔係係個性上而係環境上
呢班敵人勁過惡聯盟班傻仔咁多既

常闇就係比較難發揮嘅我覺得
始終限制唔係係個性上而係環境上

太黑又暴走,太光又唔夠勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞