我的英雄學院漫畫討論post

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
胖胖橡膠真係好型
有冇人同意

反差型

但係大部份時間都唔型
胖胖橡膠真係好型
有冇人同意

反差型

但係大部份時間都唔型

幾似格蘭里諾特
不如大家估下all might係會點死
正常冇哂力量死
定幫deku擋
定係反傳統唔洗死

比死柄木殺死

咁死法好慘喎
崩壞散晒

死柄木好明顯會繼承All for one 所以未必係崩壞死

真係唔知AFO可唔可以將個AFO個性俾人,
一直都只係講佢拎人地個性再俾個個性人。

我反而覺得死柄木有機會會有OFA,無論係繼承定係偷。

Afo出返黎打死all might機會大d
死柄木可能洗白

宜家個伏筆係綠谷啲血比人攞走佐
一直覺得呢套野有火影劇情影子
英雄入學試: 下忍試
usj演習 : 中忍試襲擊
運動會1on1 : 中忍試對戰

然後三忍…
感覺all might係綠谷師傅
轟就佢老豆教…
爆豪就潮爆牛王/橡皮頭

1on1同考試好多少年漫都有啦
Btw 爆豪好似無人教

火影咪又係抄hxh 屌
我有個諗法
其實死柄木既宿敵唔係綠谷
而係八百萬
因為佢地一個象徵創造一個象徵破壞
正好係相反既類型
不過八百萬算係路人角色
死柄木就似大boss
如果真係咁我覺得都幾正
我有個諗法
而係八百萬
正好係相反既類型
不過八百萬算係路人角色
死柄木就似大boss
如果真係咁我覺得都幾正

巴打既思維都幾特別
我有個諗法
而係八百萬
正好係相反既類型
不過八百萬算係路人角色
死柄木就似大boss
如果真係咁我覺得都幾正

巴打既思維都幾特別

忽然諗起潮文改死柄木同粉碎個性上去
即刻變h漫得咗
其實夜眼只係出左2招就比人吹奏
乜乜乜好勁呀 之後我睇番 屌 原來得2招
我有個諗法
而係八百萬
正好係相反既類型
不過八百萬算係路人角色
死柄木就似大boss
如果真係咁我覺得都幾正

巴打既思維都幾特別

八百萬係路人
切島一開始夠係路人啦
呢架? 不如你重睇啦
睇左咁耐仲未明呀 唔同既篇幅都係由主角搭班上唔同既人去演
而且八百萬明顯係成長角 一早就留左好大既伏線去講佢點成長
分分鍾搞一篇 係 成班都陷入收皮既危機
要八百萬打破自己內弱既性格去救大家都未定

你講得出呢句其實你可以番去重睇
而且八百萬係推薦入學者 再加上佢既個性 性格
之後一定有排講 講得出佢係路人既人個腦係咪裝屎架

2招秒左子彈拳佬仲唔勁

2招秒左子彈拳佬仲唔勁

隻子彈佬係Twins分出黎 我唔覺得有本來果隻咁勁

2招秒左子彈拳佬仲唔勁

仲未講佢有無副作用
Btw 佢叫twice

2招秒左子彈拳佬仲唔勁

仲未講佢有無副作用
Btw 佢叫twice

SOR9
副作用同佢強度沒關係 好似係
我有個諗法
而係八百萬
正好係相反既類型
不過八百萬算係路人角色
死柄木就似大boss
如果真係咁我覺得都幾正

巴打既思維都幾特別

八百萬係路人
切島一開始夠係路人啦
呢架? 不如你重睇啦

重點係八百萬夠大波,套戰鬥服暴露到
我有個諗法
而係八百萬
正好係相反既類型
不過八百萬算係路人角色
死柄木就似大boss
如果真係咁我覺得都幾正

巴打既思維都幾特別

八百萬係路人
切島一開始夠係路人啦
呢架? 不如你重睇啦

漫畫既野有咩好睇 真人就話姐
我有個諗法
而係八百萬
正好係相反既類型
不過八百萬算係路人角色
死柄木就似大boss
如果真係咁我覺得都幾正

巴打既思維都幾特別

八百萬係路人
切島一開始夠係路人啦
呢架? 不如你重睇啦

漫畫既野有咩好睇 真人就話姐

要睇呢d睇食戟之靈好過啦
我有個諗法
而係八百萬
正好係相反既類型
不過八百萬算係路人角色
死柄木就似大boss
如果真係咁我覺得都幾正

巴打既思維都幾特別

八百萬係路人
切島一開始夠係路人啦
呢架? 不如你重睇啦

好撚柒,好似比人踩親條尾咁起哂鋼
我有個諗法
而係八百萬
正好係相反既類型
不過八百萬算係路人角色
死柄木就似大boss
如果真係咁我覺得都幾正

巴打既思維都幾特別

八百萬係路人
切島一開始夠係路人啦
呢架? 不如你重睇啦

好撚柒,好似比人踩親條尾咁起哂鋼

博唔到就講呢D
你有道理咁博到我講既點
咁我就真係柒啦
你博唔到講呢D
就叫死雞撐飯蓋
渡我
今日果集動畫原創
有興趣可以去睇下
B 仔會唔會開2
你有道理咁博到我講既點
咁我就真係柒啦
你博唔到講呢D
就叫死雞撐飯蓋

其實冇諗住駁你
反正句野唔係我講
只係明明套漫畫又唔係你作,但人地一句野可以令到你咁激動
成件事柒得黎又有d可悲
我的英雄學院漫畫討論post (2)
https://lihkg.com/thread/358372/page/1?ref=ios
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞