我的英雄學院漫畫討論post

1001 回覆
20 Like 5 Dislike

死柄木嘅親屬?

死柄木嘅親屬?

唔知啦
淨係知佢之前畫過個背脊吉吉佬
但又無係入侵合宿果陣出現
反而係多左個肌肉佬

死柄木嘅親屬?

唔知啦
反而係多左個肌肉佬

敵聯合真係好廢
咁多篇幅黎講 佢地就好似火箭兵團咁
會唔會切島係內奸 無啦啦廢柴變勁咁多入到ua
又染頭髮 同三奈同學校又好似完全無搭過話咁
常閣呀常閣 運動會第三反而冇戲份

唔知點解我係一直懷疑緊葉隱 or 強酸女(唔記得名)

但佢有份救爆豪喎

死柄木嘅親屬?

唔知啦
反而係多左個肌肉佬

我一直都以為背脊吉吉佬就係肌肉佬。
原來唔係!?
常閣呀常閣 運動會第三反而冇戲份

其實佢好多篇都算好出位

但佢有份救爆豪喎

我反而覺得似係更加證明蘆戶同切島唔係鬼。

但佢有份救爆豪喎

如果你話"染頭髮"既話
唔係之前提到切島好鬼鍾意紅色個個英雄咩
改名個集有講 佢個英雄名都係因為咁而改
烈怒 唔知咩係點關於 RED

但佢有份救爆豪喎

如果你話"染頭髮"既話
唔係之前提到切島好鬼鍾意紅色個個英雄咩
改名個集有講 佢個英雄名都係因為咁而改
烈怒 唔知咩係點關於 RED

又係既 希望佢下集繼續畫切島
想知做左乜有咁大轉變
但又想睇胖胖
睇動畫諗起,大家覺唔覺拳藤真係蒼海遺珠,最靚既就係佢 當然放左頭髮既八百萬都好正

但拳藤到而加都唔會點出場
而加既美貌擔當係咪三巨頭條女?
有無人好似我咁不停由一集開始重睇
每次都會俾入邊嘅英雄感動到

有冇人有時會諗點解班友咁廢都入到雄英英雄科
尤其係提子頭峰田
切島Lee d入學果時都勁極有限
尤其係提子頭峰田

切島你都懷疑唔夠料入!?
尤其係提子頭峰田

切島開學果時一定入到既
係唔知點解佢初中完全無自信
個性又練唔太勁
尤其係提子頭峰田

切島開學果時一定入到既
個性又練唔太勁

切島個個性根本係公廁黎
俾人一打就穿
係去到而家unbreakable mode先真係有d料
尤其係提子頭峰田

入學果D機械人,切島硬化撞埋去就散啦
覺得電氣好鬼 感覺上傻仔mode都係扮出黎

俾你講完,我走去重睇一次英雄殺手果一篇,比我第一次睇覺得好睇得多,
英雄殺手真係好撚正!

然後我睇到第7卷呢一頁:
http://tw.ikanman.com/comic/13885/257837.html#p=74

有D心寒....
尤其係提子頭峰田

切島開學果時一定入到既
個性又練唔太勁

睇多次覺得可能同背脊吉吉佬有關
尤其係提子頭峰田

切島開學果時一定入到既
個性又練唔太勁

睇多次覺得可能同背脊吉吉佬有關

係囉 咁岩個吉吉佬睇落又係好似D皮膚硬化野
又係佢回憶出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞