我的英雄學院漫畫討論post

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
通形會唔會死於今次作戰

有人估佢會冇左個性

正常黎講通形個性應該冇人可以打中佢
除非!佢為左幫人擋招而硬食子彈

如果係幫主角擋
咁對主角心理成長應該幾大
通形會唔會死於今次作戰

有人估佢會冇左個性

如果係幫主角擋

會有心理陰影
通形會唔會死於今次作戰

有人估佢會冇左個性

如果係幫主角擋

會有心理陰影

挫折少不免
但係主角心理層面太弱
要大事刺激佢先會獨當一面
通形會唔會死於今次作戰

有人估佢會冇左個性

如果係幫主角擋

會有心理陰影

挫折少不免
但係主角心理層面太弱

諗起果時好多人都話ALLMIGHT死硬
通形會唔會死於今次作戰

有人估佢會冇左個性

如果係幫主角擋

會有心理陰影

挫折少不免
但係主角心理層面太弱

成日覺得通形果種亦師亦友先輩形角色,總係要為主角成長而出事
通形會唔會死於今次作戰

有人估佢會冇左個性

如果係幫主角擋

會有心理陰影

挫折少不免
但係主角心理層面太弱

成日覺得通形果種亦師亦友先輩形角色,總係要為主角成長而出事

唔好啊好鍾意丁丁
通形會唔會死於今次作戰

有人估佢會冇左個性

如果係幫主角擋

會有心理陰影

挫折少不免
但係主角心理層面太弱

到宜家都好撚驚ALLMIGHT會出事
第一次打腦無個陣就已經好撚擔心
跟住到AFO個陣每撳一次下一頁都好撚驚會見到ALLMIGHT死
宜家又有NIGHTEYE個預言
有啲無聊
通形會唔會死於今次作戰

有人估佢會冇左個性

如果係幫主角擋

會有心理陰影

挫折少不免
但係主角心理層面太弱

跟住到AFO個陣每撳一次下一頁都好撚驚會見到ALLMIGHT死

之前運動會綠谷見到八個光,果陣好似講到ALLMIGHT會死咁
龍女好正!變咗條龍仲正!

我都懶得貼了 都無人既個PO
要睇果D都自己搵黎睇
又一話 有排都未救到
通形會唔會死於今次作戰

有人估佢會冇左個性

如果係幫主角擋

會有心理陰影

挫折少不免
但係主角心理層面太弱

唔好玩啦 通形個技能根本係作者用黎剋治崎
未打完治崎都應該唔好咁快出事

要睇果D都自己搵黎睇

幫你POST
https://tieba.baidu.com/p/5122380380?see_lz=1
龍囡
其實警察果面會唔會一早有臥底

之前運動會綠谷見到八個光,
ALLMIGHT同治療女神傾計的時候,女神「佢話見到八個光」。ALLMIGHT「呢個係好事」
果陣好似講到ALLMIGHT會死咁

同埋之後ALLMIGHT同綠谷傾計的時候,ALLMIGHT心入面諗,「當你完全掌握OFA的時候,我諗我已經唔係度了」

配合上面兩件事,果陣我仲諗住完全傳咗OFA俾人之後,原宿主係會死。
但依家又唔係。仲冇LALA多咗NIGHTEYE個預言,
咁即係上面果兩件事,其實係講緊NIGHTEYE個預言?

要睇果D都自己搵黎睇

幫你POST
https://tieba.baidu.com/p/5122380380?see_lz=1

我覺得D差佬應該大部分都係無個性,一係就個性好弱。
英雄時代都仲走去做差佬的人,應該都唔方會勁。
而且第一集ALLMIGHT就同綠谷講叫佢如果想救人而又冇個性可以當差。
好想睇通形入去打呀
碌2下咁就完一集
通形應該係好似艾斯咁因為要幫綠谷擋拳而實體化比人一招秒左

千祈唔好

吓...艾斯救路飛呢個劇情已經夠老土,仲要係我英重複!?
我寧願通形變壞人好過。反正我覺得都要搵條友妒忌綠谷拎到OFA,既然爆豪唔做呢個角色,通形做都幾好

我寧願通形變壞人好過。反正我覺得都要搵條友妒忌綠谷拎到OFA,既然爆豪唔做呢個角色,通形做都幾好

老土唔緊要
我英D劇情都好老土嫁
擋拳而死係又老土又ON9

老土唔緊要
我英D劇情都好老土嫁

係,
艾斯仲要係本來走甩咗,但自己返轉頭俾人打,仲累埋個細佬。
作佢死都死得型D丫,死得咁柒

老土唔緊要
我英D劇情都好老土嫁

係,
艾斯仲要係本來走甩咗,但自己返轉頭俾人打,仲累埋個細佬。
作佢死都死得型D丫,死得咁柒

我覺我我英case黎講應該係擋招冇左個性機會大過會死
"連一個學弟也救不了還談什麼救數百萬人!"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞