我的英雄學院漫畫討論post

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
天食同丁丁又係gay佬黎
追緊 S2, 點解動漫國字幕組出到 4就無出?
慘到出左140無人推
慘到出左140無人推

等中文
慘到出左140無人推

下 連139中文都未有 屌好想睇
慘到出左140無人推

利申喺漫畫人睇
慘到出左140無人推

利申喺漫畫人睇

貼吧有139中文,不過好似係最後一次個人漢化
慘到出左140無人推

利申喺漫畫人睇

即係點 之後都無中文睇?
有冇人有入手小說今日係商務見到買左本
飯田好on9好好笑
立左眼韓文版,今集全集都回憶?
立左眼韓文版,今集全集都回憶?

唔係,有講天喰同個3條友既戰鬥
大家有無高汁wallpaper 手機電腦都得
岩岩追緊漫畫
睇到呢度好撚滾動
http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/02/013838_166e6585b80bd132f7d952ce5e729b5f.jpg
希望唔好比nighteye噏中啦
岩岩追緊漫畫
睇到呢度好撚滾動
http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/02/013838_166e6585b80bd132f7d952ce5e729b5f.jpg

點解你睇到依到就識nighteye
慘到出左140無人推

利申喺漫畫人睇

因為版權問題應該冇漢化組繼續翻譯

而個人漢化亦到因爲貼吧實名制而棄更
暫時未有第二個人接手

想睇中文要去騰訊睇
岩岩追緊漫畫
睇到呢度好撚滾動

點解你睇到依到就識nighteye

應該係岩岩追晒漫畫先岩
慘到出左140無人推

利申喺漫畫人睇

因為版權問題應該冇漢化組繼續翻譯

而個人漢化亦到因爲貼吧實名制而棄更
暫時未有第二個人接手

想睇中文要去騰訊睇

其實物間同all for one都係拎人個個性,點解物間個性係廢咁多,依個世界公平咩

一個係複製,一個係奪取
其實係咪每個人個性都獨一無二

唔會 Afo都重複幾個啦

佢果d x幾x幾唔係代表用果個個性幾多次咋咩

冇乜可能一個個性同時用幾次去強化掛
切島同鐵哲算撞個性

佢咁堅持設定做「個性」(重要下下都括一括)就好明顯係想講個個唔同,佢地兩個只可以話相似,之後發展落去會好唔同(希望)

而加先中四,有排追既王道漫,大把角色都冇深入發展/探討過
其實物間同all for one都係拎人個個性,點解物間個性係廢咁多,依個世界公平咩

一個係複製,一個係奪取

差唔多啦 總之唔公平

一個係複製,一個係奪取

差唔多啦 總之唔公平

係咁嫁啦
個肌肉佬同A班個砂糖比
2個都係力量

切島同鐵哲算撞個性

佢咁堅持設定做「個性」(重要下下都括一括)就好明顯係想講個個唔同,佢地兩個只可以話相似,之後發展落去會好唔同(希望)

其實點解得轟可以老豆老母都遺傳,如果佢第時搵條女又係咁生個仔咪有四個能力

切島同鐵哲算撞個性

其實點解得轟可以老豆老母都遺傳,如果佢第時搵條女又係咁生個仔咪有四個能力

佢生左幾件先整到出黎 算係咁啦

一個係複製,一個係奪取

差唔多啦 總之唔公平

係咁嫁啦
個肌肉佬同A班個砂糖比
2個都係力量

邊個肌肉佬

一個係複製,一個係奪取

差唔多啦 總之唔公平

係咁嫁啦
個肌肉佬同A班個砂糖比
2個都係力量

邊個肌肉佬

單眼佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞