我的英雄學院漫畫討論post

1001 回覆
20 Like 5 Dislike
切島原來內心咁冇自信同個性完全相反

其實幾似
皮膚變硬
得外面硬淨

作者作D"個性"同個角色個真實"個性"要有關。

其實幾似
皮膚變硬
得外面硬淨

所以先用個性呢個term

其實幾似
皮膚變硬
得外面硬淨

得主角群某堆夾姐 其他好多都唔夾

其實幾似
皮膚變硬
得外面硬淨

得主角群某堆夾姐 其他好多都唔夾

係,有好多都唔係好關事。

睇咗SPOILERS, 切島唔係鬼....冇陰謀,大家諗太多。
我見有人估切島個偶像就係N.O.3
http://manga.fascans.com/manga/my-hero-academia/145/6
點解星期3就有

下星期一日本放假
http://manga.fascans.com/manga/my-hero-academia/145/6
點解星期3就有

下星期一日本放假

所以支援科漢化都應該今個星期六就有。
胖胖
一拳ko
依d配角回憶以前應該2-3頁就過
今次佢畫左2話 仲要2話都算少頁數
唔知係咪比jump迫佢拖長
不過佢係回憶加埋盧戶同埋背脊吉吉佬
仲有deku爆豪果次污泥事件同切島比

咁咪仲好,好的開始。
我反而想佢用多D篇幅介紹下個世界觀,同埋今篇個奸角個定位,
其實我到依家都唔係好明佢同其他敵人有咩唔同。敵聯合又同指定組織有咩分別?

唔知係咪作者之前俾人斬到好怕某類讀者,因為有D讀者好怕睇到SET-UP CHAPTER或者閑角劇情就會覺得好拖。
所以我英進度好快又完全唔寫支線,但個故仔要豐富點都要哂D時間來鋪線同介紹。唔係好快乾塘。
呢排好悶,基本上已經唔駛返學

咁咪仲好,好的開始。
其實我到依家都唔係好明佢同其他敵人有咩唔同。敵聯合又同指定組織有咩分別?

唔知係咪作者之前俾人斬到好怕某類讀者,因為有D讀者好怕睇到SET-UP CHAPTER或者閑角劇情就會覺得好拖。
所以我英進度好快又完全唔寫支線,但個故仔要豐富點都要哂D時間來鋪線同介紹。唔係好快乾塘。

原來唔只我一個覺得好急同碎濕濕
個人認為可以多d格數同字,寫得詳細啲

不過唉,呢個制度jump重係唔想淘汰佢

咁咪仲好,好的開始。

原來唔只我一個覺得好急同碎濕濕
個人認為可以多d格數同字,寫得詳細啲

不過唉,呢個制度jump重係唔想淘汰佢

寫得好令到角色更立體我唔怕多回憶,但唔好拖到主線都停埋
回憶氾濫到拖死咗主線我最有印象應該係飆速宅男,睇到我火滾過終點都拖幾期
啲回憶又個個差唔多
好熱血呀 一下秒兩個
見你地成日講有內鬼,係幾時有講過?
我只係覺得個警官好鬼

利申 : 新手,岩岩睇完第一季動畫
見你地成日講有內鬼,係幾時有講過?
我只係覺得個警官好鬼

利申 : 新手,岩岩睇完第一季動畫

第一季最尾好似係

頁數少左最主要原因應該係作者近排入左廠,休息一個星期就出返嚟,畫少啲都好正常。已經唔係第一次入醫院
畫到傷哂

頁數少左最主要原因應該係作者近排入左廠,休息一個星期就出返嚟,畫少啲都好正常。已經唔係第一次入醫院
畫到傷哂

我見有幾頁4格漫
見到p.3句你以為我是誰即刻諗起卡米那大哥
一拳100%收到個屏障佬當,應該。
所以all might 做到no.1 其實好合理
呢套上緊位 希望作者守到
切島同胖胖都好撚型

如果可以希望可以睇多啲配角嘅回憶

常闇同青山,仲有b班個物間寧人

Btw蛙吹第一
呢套上緊位 希望作者守到

上左好耐了
切島同胖胖都好撚型

如果可以希望可以睇多啲配角嘅回憶

常闇同青山,仲有b班個物間寧人

Btw蛙吹第一

其實有咩咁正 好似好多人鍾意佢咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞