我想今個星期六等屋企人出曬街之後跳樓

679 回覆
40 Like 326 Dislike
爸打,有咩唔開心講出黎啦,求下你唔好做傻事,愛你既人會好痛苦,諗下家人喊到天崩地裂個狀況,求下唔好做傻事,難過既事總會過,時間會證明,比啲時間時間去做野
我唔反對你想死,每個人都決定自己生命既權利。不過宜有冇考慮過為香港社會做返d轟動既事再死呢?令自己既生命燃燒得更有價值
其實係咪應該報定驚阻止佢
巴打,有咩可以講岀黎傾下啊
連登有愛啊
連登有愛 有咩唔開心講出黎 等大家抒解下你 記住 死咗 咩都唔會改變到 世界會一樣咁轉 只有你父母會日日掛住你
星期日俾幾套珍藏GV你J
唔好死
自殺之後
聽講會一直係原位化為鬼 一直係咁自殺好多次 等你痛幾千萬次
去次澳門跳左笨豬跳先喇,乖喇
命就得一條,瓜左就冇,係乜柒都冇哂,冇哂細個開心回憶,又冇左將來既希望同機會,如果將來你好幸福咪蝕撚哂?,唔好跳啦
inception 男主角老婆相信身處的世界不是真的

跌下去才能回到理想的世界生活

咁你覺得身處世界如何?
理想世界理想生活又如何?
死左之後今世未解決既野下世又要解決過
到時又跳樓 無限loop
連登成日都有人話跳樓
屌你係跳一早跳咗啦屌你老母
我自己都試過因某原因想死一了白
果時有撚心情上網岀post咩
樓主你要死唔阻你條命係你嘅
但你死麻煩死遠啲 無乜人嘅地方
跳樓全層同二/三樓平台又俾人當凶宅
死都要累人你會唔會太仆街
當死前做翻件好事死遠啲好無
老土講句 總有解決辦法既
捱過左就會感激自己呢刻無自殺 加油
係咪因為被人歧視?
天佑巴打唔好死,仔死link還在
睇開啲啦巴打,唔開心咪避世出去玩,仲有好多原因值得生存嘅
真係要死就唔洗擇日同人講啦 過主啦屌你老母
如果你認真既,真係咪做傻事
真既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞