我想今個星期六等屋企人出曬街之後跳樓

679 回覆
40 Like 326 Dislike
希望唔係樓主
上水啦
我想狙擊叫樓主找數果班契弟

You are not alone
上水啦
不如試下殺左林病條仆街先自殺?
不如試下殺左林病條仆街先自殺?

利申 係叫你大個做醫生醫好病人啲淋病
出基post報平安啦巴打
我想講你死左最難過唔係你
係你老豆老母
養到個仔咁大結果走去了結生命

不過你死之前可唔可以去填器官捐贈卡
香港有大把人唔想死

傻仔填左都冇用嫁,佢跳落去死左所有野都用唔到,除非佢未死捐得既野又健康,入到院先死咁就得,但係跳樓你覺得發生呢d既機率有幾大呢
你唔好咁撚自私啦 你死咗你屋企人會點 佢哋辛辛苦苦養到你咁大 你竟然去自殺 就算係咩問題都好 總有解決嘅方法 唔需要走到自殺呢一步 搵社工傾吓 舒緩返個情緒 唔好亂做傻事
樓主準備係自殺個地方無限loop
屌樓上有班仆街一面倒係到屌樓主自私、仆街
呢啲應該係對一個有自殺傾向既人講既說話咩
你唔同意佢自殺咪算 唔洗留言鬧到人咁盡
樓主明明本身已經唔開心
佢睇到你呢啲留言更加想死添啦
如果個單新聞真係巴打黎
你班仆街有份害死佢
我想狙擊叫樓主找數果班契弟

支持

喂 唔撚係吓話

睇返翠竹花園都幾多凶宅
幾多人自殺
http://www.property.hk/unlucky.php?b=翠竹花園

樓主年近三十

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170123/mobile/bkn-20170123053920261-0123_00822_001.html
土瓜灣發生自殺事件,凌晨4時許,一名29歲姓謝男子,在靠背壟道120至160號遊樂場,用白色尼龍繩繫於涼亭頂部金屬支架上吊。其時一名50餘歲清潔工人正在附近打掃,目睹男子自縊,驚魂甫定報案。消防員到場將謝解下,惜被救護車送院搶救後證實不治。警員於現場未有檢獲遺書,輕生原因有待跟進。 

希望唔係 樓主快啲上水

呢個禮拜日黎

我覺得樓主無跳到嘅 你嚇我唔到嘅
樓主返黎我請你去旺角朗豪坊食鮑魚雞煲
負皮大增 咩玩法
返黎呀天佑巴打 好多仔仔等緊你呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞