我想今個星期六等屋企人出曬街之後跳樓

679 回覆
40 Like 326 Dislike
上水啦樓主
應該唔係樓主
樓主未死搵日出黎我請你食飯

死左都可以請佢食

死左都可以請佢食

真·燒野食
R.I.P.
上水啦 徐天佑巴打
遲左入黎,如果真係跳左我都歉意
無喺樓主跳之前,講明跳樓自殺既大禍害
就係
自殺既人死後會不斷重覆呢個自殺既scene直至本來陽壽真正終結一刻

證據?

唉,好多人痛苦緊話唔到比我地聽啫
唯有係希望多啲人領悟到呢個真諦,唔好揀自殺

細個夢過有個女人跳樓,跳完之後發狂咁樣衝返上天台再跳過
不停跳,好似停唔到咁

死前去日本飛田新地食幾轉日本妹先啦
高空砸物犯法架
inception 男主角老婆相信身處的世界不是真的

跌下去才能回到理想的世界生活

希望個陀螺唔會出現啦
如果係第二個世界都祝你過得比而家更好

不停跳,好似停唔到咁

睇字都覺恐怖
樓主成個post好似得2個留言。
點証明係佢

一睇就知係條傻鳩自閉毒撚喺度引人注意啦

屌你條打靶仔
中學雞玩杯葛咁
而家搏人注意搏屌嗰個係你呀傻鳩
你唔出聲冇人當你啞架
R.I.P.
樓主出嚟啦
Rip

黃大仙翠竹花園,傍晚6時許,一名男子從第7座高處墮下,倒臥天井位置,救護員到場證實男子當場死亡,警方到場後用綠帆布蓋住遺體,正調查男子墮樓原因。

【22:20更新】死者為一名19歲姓林青年。

遲左入黎,如果真係跳左我都歉意
無喺樓主跳之前,講明跳樓自殺既大禍害
就係
自殺既人死後會不斷重覆呢個自殺既scene直至本來陽壽真正終結一刻

證據?

不停跳,好似停唔到咁

回魂夜你睇左
【星島日報報道】黃大仙一名19歲青年從高處墮下,當場死亡。

事發在傍晚6時許,一名19歲青年從翠竹花園7座高處墮下,重傷倒臥天井位置,保安隨即報警求助。救護員到場證實青年當場死亡。

警方事後封鎖現場調查,並以帆布遮蓋遺體。警方未有在現場檢獲遺信,正調查其墮樓原因。

建立時間:19:56

更新時間:22:48

樓主已經跳左rip
笑樓主果d等佢返黎拉埋你落去
唔撚係掛,樓主蒲下頭好喎。
世界咁多野未試過就死,淨係講食,都食十世都未食完啦,死乜春
上水啦屌⋯⋯蒲頭我比1000蚊你買新衫啦
一開頭以為係假膠冇理到個post
到呢一刻真係希望樓主真係假膠
冇事就上水報個平安啦 有好多巴絲可以同你一齊解決問題架
Btw 如果單新聞真係樓主嘅話 係呢個post有份叫佢去死嘅人全部都係間接害死佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞