我想今個星期六等屋企人出曬街之後跳樓

679 回覆
40 Like 326 Dislike
巴打rip
唔rip 希望天佑巴打上黎報平安
巴打出返嚟
希望上面單新聞唔係巴打 RIP
睇到呢個post
幻想緊如果我跳樓 代入左媽咪個感覺
見到佢喊死勁傷心 已經唔敢再諗
眼已經濕心好酸
你括得屋低人為你傷心咩

利申巴
希望幫到你
有勇氣死點解冇勇氣生存

真心左

感動左
上水啦好嘛
真係巴打黎
但係天佑巴好似30歲? 啱啱google好似睇到佢之前喺隔離登啲post
唉,rip 之前仲有d 人玩激將法
唔好話我道德撚,
你班柒頭連少少良知都冇呀!

RIP
【22:20更新】死者為一名19歲姓林青年。

黃大仙翠竹花園一單位,傍晚6時許,一名男子從第7座一單位高處墮下,倒臥天井位置,救護員到場證實男子當場死亡,警方到場後用綠帆布蓋住遺體,其後上樓搜查,最後成功聯絡其家人,確認他在中層單位一個廁所窗口一躍而下。警方在現場未撿獲遺書,但相信事件無可疑,遺體抬走交法醫確認死因。

據了解,姓林青年今日剛巧是其生日,但他未有外出,將自己鎖在睡房內,其後突然走入廁所,家人未幾聽到樓下傳來一聲巨響,方知林跳樓身亡。消息稱,林性格內向,中學畢業後一直待業至今,警方不排除他過度自卑,一時看不開以致自尋短見。

巴打
應該唔係佢啦
佢話等屋企人出晒街
但係新聞話屋企人聽到巨響
【22:20更新】死者為一名19歲姓林青年。

黃大仙翠竹花園一單位,傍晚6時許,一名男子從第7座一單位高處墮下,倒臥天井位置,救護員到場證實男子當場死亡,警方到場後用綠帆布蓋住遺體,其後上樓搜查,最後成功聯絡其家人,確認他在中層單位一個廁所窗口一躍而下。警方在現場未撿獲遺書,但相信事件無可疑,遺體抬走交法醫確認死因。

據了解,姓林青年今日剛巧是其生日,但他未有外出,將自己鎖在睡房內,其後突然走入廁所,家人未幾聽到樓下傳來一聲巨響,方知林跳樓身亡。消息稱,林性格內向,中學畢業後一直待業至今,警方不排除他過度自卑,一時看不開以致自尋短見。

巴打

覺得啲家人好慘
巴打你快d上水報平安啦
真心希望唔係你黎
願天堂沒有傷痛
rip
死撚左未啊仆街屌你老母
係新聞等撚左你好耐

開心啦?
喂 上水啦樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞