我想今個星期六等屋企人出曬街之後跳樓

679 回覆
40 Like 326 Dislike
一開頭以為係假膠冇理到個post
到呢一刻真係希望樓主真係假膠
冇事就上水報個平安啦 有好多巴絲可以同你一齊解決問題架
Btw 如果單新聞真係樓主嘅話 係呢個post有份叫佢去死嘅人全部都係間接害死佢

樓主係話星期六,但跳樓嗰位係星期日跳
樓主係話星期六,但跳樓嗰位係星期日跳

可能有d情問題或者朋友勸呢
唔跳都跳左啦
一五一十既機會
唔好咁仆街啦
樓主上水啦
我請你食飯同你傾下計啦
要死都咪撚拖累你屋企人 養左你咁耐冇回報都算 仲要累鳩屋企人幫你執手尾 要死都等你做番幾件有用既事先好死

佢都死啦,仲顧您班活人咁多都戇鳩啦
the best is yet to come!
唔好害到其他人
樓主你覆我 我請你食個麥記
要死都咪撚拖累你屋企人 養左你咁耐冇回報都算 仲要累鳩屋企人幫你執手尾 要死都等你做番幾件有用既事先好死

係屋企死咪即係要屋企人日日對住
生命有take 2..... 唔好咁睇唔開又嚟多次...

證據?

唉,好多人痛苦緊話唔到比我地聽啫
唯有係希望多啲人領悟到呢個真諦,唔好揀自殺

細個夢過有個女人跳樓,跳完之後發狂咁樣衝返上天台再跳過
不停跳,好似停唔到咁

發夢

其實揀得跳樓同屋企人關係好極有限...
睇返第一二版叫樓主諗下屋企人話唔好咁自私真係得啖笑
係自私唔諗屋企人嘅根本做咩都可以闊佬懶理,唔會逼自己走到呢一步
往往最令想自殺嘅人更加想死就係呢啲言論
懶正義打句嘢出嚟拍下籮柚就上一頁

係自私唔諗屋企人嘅根本做咩都可以闊佬懶理,唔會逼自己走到呢一步

我覺得想死咪死
咁佢打咁多野出黎都已經諗清楚
香港又唔比安樂死
唔好影響到其他人就得
樓主未死搵日出黎我請你食飯

見到你咁有心,樓主死左都會黎揾你請佢食飯!

我覺得想死咪死
香港又唔比安樂死
唔好影響到其他人就得

我都尊重個人選擇
不過聽講而家d銀行係有凶層呢樣嘢
真係想唔影響其他人咁死都難

我覺得想死咪死
香港又唔比安樂死
唔好影響到其他人就得

我都尊重個人選擇

睇下咩事死
係屋企死的話可能真係好憎佢屋企人
d偽善撚成日話有冇諗過重視佢的人
其實咪即係叫佢死還死 唔好搞到重視佢的人傷心
講到尾都係冇人理佢

我覺得想死咪死
香港又唔比安樂死
唔好影響到其他人就得

我都尊重個人選擇

睇下咩事死
係屋企死的話可能真係好憎佢屋企人
d偽善撚成日話有冇諗過重視佢的人
其實咪即係叫佢死還死 唔好搞到重視佢的人傷心
講到尾都係冇人理佢

睇下樓主啲舊po 會唔會係屋企人唔比佢hehe
Rip

黃大仙翠竹花園,傍晚6時許,一名男子從第7座高處墮下,倒臥天井位置,救護員到場證實男子當場死亡,警方到場後用綠帆布蓋住遺體,正調查男子墮樓原因。

【22:20更新】死者為一名19歲姓林青年。

喂 唔撚係吓話

睇返翠竹花園都幾多凶宅
幾多人自殺
http://www.property.hk/unlucky.php?b=翠竹花園
我係翠竹巴打,

其實翠竹真係唔係咁好住,

我細個搬入黎既時候感覺已經好差,

成個屋苑入黑就會好靜,

因為附近得個有幾間鋪既細商場,

細晚住得近山果幾座會聽倒好多動物叫聲同怪聲,

望山既單位就一片漆黑,

感覺其實幾恐佈,

細個一踏入間屋就覺得好唔舒服。
其實有勇氣去死,係值得尊重,我自己就連去嘅勇氣都冇
死前去日本飛田新地食幾轉日本妹先啦

重有吉原
又話的屋企冇人先跳

有d口齒得唔得
又話等屋企冇人先跳

有d口齒得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞