我想今個星期六等屋企人出曬街之後跳樓

679 回覆
40 Like 326 Dislike
講就天下無敵
老實講 幾個月前我都試過有呢種經歷 曾經試過企上去天台邊 差一步就跳左落去 又試過介手之類(頭盔)
咩凡事睇開 理屋企人感受根本冇用 個個感受都要理 邊個理你感受?
如果 有咩心願未了(頭盔)或者想講想嘔出黎既 即管pm我
我過來人 唔敢講明白你 都唔敢講個幫字 但就算作為陌身人 望到有人受我當時既痛苦 我都唔好受 所以 想講既人 就算我係陌生人 都總會企係你身邊
錯字多左幾個 sor🤷🏻‍♂️
跳左未
自殺係自私的行為 每一個人都要為自己負責
其實每個人都有唔順意時候。 但你又知幾多

搵方法解決問題啦
得把口叫春
係跳就快啦
跳左未?
老友咪抄橋wo
我係想死既話,睇完你地d 回覆,真係更加想死
成日叫人諗諗諗,諗其他人屋企人,有無人諗過佢點諗
如果真實環境既話,你咁樣勸世
真係出少句聲當幫忙啦,唔該晒
世界咁大,咁多靚景,咁多正嘢食,死咗就無得再試嫁啦。唔知你點解咁灰,但係你可以休息下呀,唔返工唔返學,去做你想做ge嘢,世界咁多嘢玩,一定有樣啱你。
隔離登有個搵航拍扮跳
樓主 唔需要理會啲人講乜諗下你身邊啲人點點點
諗下自己 諗清楚自己係咪真係無路可退
想死同要去死係兩回事
明白有好多問題唔係啲正面撚咁講到好正面乜都有得救
總有啲問題係難以處理 得自己先明白同只有自己能夠承受

不過
我相信每個人都有自己難處同埋曾經有過想死嘅念頭
若果你覺得搵人傾訴舒服啲就搵人傾 喺屋企摺下好啲就摺下 做你覺得舒服嘅嘢 令個腦空白下休息下嘅嘢 想點做就點做
你有一生嘅時間去搵其他方法令你過得舒服啲
未必係解決到問題 但至少你可能會感覺好啲

講到1999 希望你明白同埋感受到好多人其實關心緊你
都唔想同你講加油 因為的總覺得呢兩個字會令人有無形壓力一定要變好
所以我會選擇同你講
休息下
希望你會舒服啲
快啦,搞咁多野
跳左未?

未 掛住插人屎忽
追擊樓豬跳樓未
死沒?沒死
加油
跳樓同做人都一樣需要勇氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞