我想今個星期六等屋企人出曬街之後跳樓

679 回覆
40 Like 326 Dislike
樓上唔好再話咩諗下屋企人感受
你又知人地同屋企人關係點?
人地已經想自殺,你仲叫人諗下嗰個諗下依個
死到臨頭原來你都係關心佢屋企人多過佢

巴打你想死,係你嘅權利
我唔知你經歷緊啲咩,但我知有時候個人會好氣餒好想就咁一了百了
如果你想搵人傾嘅,我相信呢度好多巴打肯
我唔會同你鬥慘,唔會同你講咩敢死唔敢生存落去呢啲廢話
你想搵人呻下嘅,我地喺度
如果真係想死嘅,有啲咩想做嘅,有啲咩想食嘅,做埋食埋先好走,有咩想講低就寫低,無謂後悔

人嘅命係自己嘅,我冇資格剝奪你最後一個權利
都係好事唔洗再受苦

巴打你想死,係你嘅權利
我唔知你經歷緊啲咩,但我知有時候個人會好氣餒好想就咁一了百了
如果真係想死嘅,有啲咩想做嘅,有啲咩想食嘅,做埋食埋先好走,有咩想講低就寫低,無謂後悔

多謝耶穌 我都會肯聽。。你一句話我冒住自爆嘅風險都會留低telegram俾你。。。

巴打你想死,係你嘅權利

唔洗打咁大段野,講句「快撚D跳」就得
跳還跳唔好累死其他人 搵個冇人既地方先好
我會專重你個決定
聽講咁會唔敢跳
又多間兇宅 第時逆按揭/賣樓又可以俾人壓價
btw 真係唔好影響其他人 死遠啲
基佬
如果你生無可戀
你可以去法國做僱傭兵
你已經身無一物點解唔試盡自己?

真心求窿路
屌你老母死遠d啊
其實你唔影響到人 成個人消失既話 就應該唔係大問題

如果唔係
好似你死左 又要人執屍
又可能令公眾不安
又可能令人心理受到困擾日日睇精神科
導致要比好大既醫藥費用 仲可能永久性創傷
又要救護車出動
出車又要錢 又要油
又要可能救你條撚屌搞到其他真正想生存既人可能耐左而失救既風險

又要醫生試下救唔救得返醒你
又可能為救你急症而搞到其他人又要等你條撚屌
救唔返又要送你入冰室 阻撚住個位
個個推緊你入冰室既護士都會咒罵你阻撚住曬
之後又要搵黑車送你去火葬場
又要油又要錢
之後又要人力物力去燒你條屍
用咁大火又要水電媒
所有人力物力水電媒加埋個條數唔該死前找左先

所以自殺真係好撚自私 對商家佬黎講少緊個奴隸 對所有受影響既持份者黎講係阻撚住曬收工

總結 唔好搞咁多野喇屌!

agger
仲要有機會"責"親途人
有人自殺又搞到你屋企變兇宅影響樓價
話知你盡唔盡孝道乜乜柒柒
你先找左影響全世界嘅嗰條數先再講自唔自殺
如果唔找 唔好意思 得罪講句 你係連自殺死嘅資格都冇
跳海好過啦,跌樓
唔好跳啦
我仲等緊你出GV架
倒數一日
死者去 生者受
樓主我都想死 等埋我
Telegram :rrr_bs
樓主我都想死 等埋我
Telegram :rrr_bs

我唔敢死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞