我想今個星期六等屋企人出曬街之後跳樓

679 回覆
40 Like 326 Dislike
RIP
Shine 天又藍
點解要跳
襯海洋公園有優惠去海洋公園玩跳樓預演下先啦
Rip
唔好自殺,生命可貴
Go go go
臨死前去場旅行
有咁遠去咁遠
去完可能有新體會

去借一筆錢再直接去機場事但撘班飛機走人
個零月使哂筆錢先諗自殺
其實我呢排都好想 有咗你既建議 我諗我應該會死得好睇啲
跳咗未?
過年都要畀屋企人傷心,你諗清楚啲先啦巴打
創意台
我呀媽平時見我有情緒既死人樣
就會話挽自殺都唔好跳樓,間屋咁就變左凶宅
叫我一係就去天台跳 咁矮跳落去死唔去
跟住我就會笑左出黎 心情好返啲
利申住低層
你冷靜啲啦
琴日覺得唔死都冇用既事 人
第二朝訓醒覺就冇事
有勇氣去死冇勇氣重新再黎過
巴打冷靜啲,你死咗你自己心裡都知道,自己可以解脫,但你屋企人呢?
況且你又如何得知死後的世界是更美好?你強行結束現在所擁有的生命,你死後可能要等番幾廿年先可以再做人,你係咪真係想咁?
加油啦巴打
咪係自己屋企跳啦
死都累鳩人
聽電台鬼故講過
有條友同個自殺左嘅靈體傾
死左條友話因為太煩所以死
但死左之後發覺問題冇解決而且更煩
辦法總比困難多 陽光總在風雨後
巴打唔好做傻事呀
我想今個星期六等屋企人出曬街之後跳樓

已經預演過幾次, 開窗, 企高, 伸出窗外, 望住街上既人

當你伸個頭出窗, 你會發現原來出面係好嘈, 人聲車聲會令你分心

都係帶番個耳塞先跳會好D

逗埋利是先 洗完再諗跳唔跳
叫過雞未? 試過雙飛未?

好多人都知遊戲世界係虛幻嘅咪一樣咁著迷,現實世界所有開心野嘅,咪睇戲壞腦
可唔可以同我拍左拖先呀。。。。。。。。我會好掛住你,話哂高登年代已經好主意你。。。到依家都好都係皊我同你兩個gay佬瘋狂開gay post咁。。。唔好死啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞