荒島日記.2(新手故、後宮甜)

1001 回覆
195 Like 19 Dislike
但女人唔易有水 如果唔鍾意
點解喺荒島買到野?
你忘記左四眼妹?
唉⋯唔怪得我落咁多伏筆
都無人睇到⋯
一陣仲有無文出
如果只係望佢就一定唔會扯啦
但佢一幫你打飛機 你就肯定扯硬
咁睇嚟你需要實踐一下
勇士
我無試過
不過我fd就試過
不過都係扯左一陣
好快就軟返
你想講朋友係我自己?
哈!你信又好唔信又好
你實踐就知
唔好嬲豬啦
都係唔想女主角比人姦
不如乾淨利落D 快快趣切左MK傑碌鳩落嚟仲好啦
辣椒妹仲同佢玩SM…
點解唔係滴文健
玩佢後門 加 辣佢丁丁 是必須的
再綁鳩佢半天倒吊佢三五七日先放佢走
(假如未死)
大家只想睇主角無敵 佢身邊嘅人無事 唔需要犧牲任何一個主角團嘅人然後其他人全部都唔夠揪因為其實睇得呢一個故都只係想FF下
棄左 sor
閹咗佢啦,然煲番湯比咗飲
或者插番落佢屎眼
終於live咗
201.通櫃

「你想點啊⋯」
MK傑非常驚恐咁望住辣椒妹。

辣椒妹奸笑咁望住MK傑,笑到MK傑心都寒埋。
「嘻嘻!你等陣未知道囉~保證你一世難忘~秋儀~同我搵條繩嚟綁住佢!」

「唔好啊⋯唔好啊!救命啊!救⋯啊⋯痛死我啦⋯啊⋯」
MK傑起身想跑,並且拼命咁大嗌,辣椒妹用力拉返佢返嚟,再向佢心口狠狠踢一腳。

啪!啪!啪!

辣椒妹捉住MK傑個頭,然後一巴又一巴咁車落MK傑塊面,MK傑兩邊面瞬間出現手掌大既紅印。
「再跑啊嗱!再跑啊嗱!」

打到MK傑鼻血都流出嚟,MK傑一把鼻涕一把眼淚咁向辣椒妹求饒。
「唔好打啦⋯嗚⋯我唔跑啦⋯嗚⋯唔好打啦⋯唔好打啦⋯嗚⋯」

「男人老狗喊成咁!無撚用!」
辣椒妹講完,秋儀就攞左幾條樹藤入嚟,辣椒妹快速咁用樹藤綁住MK傑既手腳。

「我記得好似係咁綁。」
幾分鐘後,辣椒妹好滿意咁望住自己既傑作,MK傑除左手腳上被綁住之外,全身赤裸既佢,俾數條樹藤交叉咁纏繞。

辣椒妹點著個蠟燭,然後走到MK傑面前,MK傑驚恐咁望住辣椒妹,辣椒妹微微一笑,將融化既蠟燭滴到MK傑大腿上。

「啊!啊!啊!」
MK傑撕心裂肺咁大嗌。

滾燙既蠟燭滴到佢大腿上,刺激大腿上多處皮膚紅腫。

「係唔係好正啊~」
辣椒妹摸住MK傑既大腿。

MK傑破口大罵。
「屌你老味!你癡線㗎⋯救命啊!」

「哎呀呀!仲咁夠薑鬧我?」
辣椒妹把蠟燭滴到MK傑陰囊上,MK傑痛到訓係地上左右滾動。

「啊!痛死我啦!啊!」

辣椒妹望住滾地既MK傑,然後對住係旁邊觀看既秋儀講。
「秋儀!幫我捉實佢!」

「係⋯」
秋儀便捉住碌嚟碌去既MK傑,令MK傑正面對住佢地兩個。

「唔好⋯求下你⋯唔好⋯我求⋯⋯啊!」
MK傑不斷咁哀求,但辣椒妹懶理MK傑哀求,繼續滴蠟到佢陰囊上。

持續左幾分鐘,MK傑受唔住痛而暈倒左一陣,辣椒妹唯有向佢潑水,MK傑醒返後,又繼續陰囊既痛楚又再次痛到大嗌。
「啊⋯⋯啊⋯」

「係時候玩依樣嘢!」
辣椒妹放低蠟燭,然後把陽具遞到MK傑面前,MK瞪大雙眼望住條陽具。

MK傑被嚇到瑟瑟發抖,佢好後悔點解衰鹹濕闖入依個山洞,或者點解唔一早離開依到,辣椒妹手上黑到發亮既陽具,大細如黑人般,如果個陽具插入佢屎忽裡面,後果真係不堪設想⋯

MK傑跪趴係地上,並且不斷叩頭,希望得到秋儀同辣椒妹既原諒。
「對唔住⋯好對唔住⋯我知錯啦⋯求下你原諒我啦⋯放過我啦⋯我以後都唔敢啦⋯」

「依個姿勢唔錯!」
辣椒妹講完,便跳到MK傑背後,MK傑心知大鑊,即刻趴係地上蠕動離開,辣椒妹捉住綁住MK傑既樹藤,然後把陽具狠狠插入MK傑肛門到。

「啊!!!」
肛門撕裂既疼痛,令MK傑再次嗌得撕心裂肺。

辣椒妹捉住陽具,係MK傑體內鑽動,MK傑痛到濤聲大哭,佢無諗過自己會有俾人通櫃既一日。
「啊⋯嗚⋯嗚⋯」

辣椒妹抽返陽具出嚟,然後又快速咁插返入去,而且用力頂到最盡,MK傑痛到翻曬白眼,成個人更抽搐起嚟,雖然張開曬個口,但已經痛到嗌唔出聲。

相比於滴蠟既痛苦,俾陽具通櫃既痛苦先係真正既痛苦。

「唔好意思,依到無KY,你就忍住先啦!過多一陣你就習慣既啦。」
說罷,辣椒妹再用力把陽具插到最入,MK傑此刻滿面紅光,汗水不斷咁從額上流落嚟。

MK傑帶住哭腔,吞吞吐吐咁講。
「我求下⋯你⋯你放⋯過我啦⋯我以後都⋯唔敢啦⋯求⋯你大人⋯不記小人⋯過⋯放過⋯我⋯」

辣椒妹放低陽具,MK傑見到後便磕頭感謝辣椒妹既原諒,突然辣椒妹講。
「我食完個晚飯再慢慢同你玩!秋儀,我地去煮飯食先!」

MK傑感到絕望啦,佢仲以為會脫離苦海,點知辣椒妹仲要繼續折磨佢,要佢繼續承受依種生不如死既感覺,於是佢繼續哀求辣椒妹,希望可以打動佢,但辣椒妹懶理MK傑,帶住秋儀走出去。

辣椒妹同秋儀係山洞外燒咁嘢食,秋儀貼近住辣椒妹,突然有幾個人從河邊方向行過嚟,走到佢地兩個面前。

「辣椒妹⋯傑少佢係邊?」
高佬佳問到。

辣椒妹無理高佬佳,繼續望住秋儀燒嘢食,高佬佳感到唔耐煩,於是問同佢前來既營地女仔。
「又係你話傑少嚟左依邊!你玩我啊?」

「傑少係跟住佢嚟㗎!佢一定知傑少係邊!我無講大話!」
個營地女仔指住秋儀,秋儀見到就好驚咁得低頭無望高佬佳。

高佬佳好大聲咁講。
「快啲講!傑少佢依家係邊!」

辣椒妹繼續無理高佬佳,並且眼神叫秋儀專心燒嘢食,唔洗理佢地。

對於辣椒妹既無視,高佬佳唔敢去惹辣椒妹,佢好清楚辣椒妹係乜嘢人,高佬佳開始苦惱MK傑既蹤影既時候,山洞裡面傳來MK傑既聲音。

「係唔係有人係出面啊⋯救我啊⋯我俾人綁住左啊⋯救我啊!救我啊⋯⋯」

待續
殺L左佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞