荒島日記.2(新手故、後宮甜)

1001 回覆
195 Like 19 Dislike
我鐘意睇甜 從來唔飛甜位
支持重甜
但建議食多d唔同女
我一直都期待緊 醫生㗎啦 唔好令我失望
我都等緊醫生啊
D甜好正
從來唔飛

樓主文筆唔錯
唔好ntr
189.圈套

而另一邊,某個山洞。

一對男女正在交戰,男人一直吸吮著少女微微凸起既胸部,少女靜靜躺在地上,並無推開個男人,少女眼眶泛紅,眼淚一滴一滴從臉上滑過。

男人無理會少女既哭泣,仍在吸吮少女既胸部,少女既胸部俾男人搞到泛紅一片,但男人仍無憐憫佢。

男人坐返起身,除去條褲,然後掏出巨龍,少女驚恐咁望住男人,男人淫笑咁望住少女。

男人對住嘉雯套弄了兩下巨龍,然後同嘉雯講。
「你有辦法令佢射既話,我就唔會搞你!」

嘉雯想了數秒,便跪爬到男人面前,逼於無奈伸手撫摸男人既巨龍,另一隻手撫摸佢既春袋,男人滿意地望住嘉雯。

嘉雯用手,好溫柔咁幫男人有節奏地套弄,巨龍套弄左一陣,就變得愈嚟愈堅硬,猶如黑到發亮既矮瓜,尺寸對比頭先大左唔少。

嘉雯一開始係避開唔望男人既巨龍,但時間一耐左,羞恥感逐漸消散,雙眼就一直望住巨龍,觀察住巨龍既一舉一動,心裡面祈禱佢快啲吐出龍汁,讓自己脫離依場苦難。

套弄左五分鐘,巨龍一啲動靜都無,嘉雯開始有啲心急起嚟,點解巨龍一啲變化都無⋯於是佢加快速度幫男人套弄,但都係無令到巨龍吐汁。

巨龍無任何反應,仍然咁堅硬無比,反而個男人伸左個懶腰,並且打左個喊露。

嘉雯俾個喊露嚇左一跳,望住仍無動靜既巨龍,嘉雯沈思幾秒。

男人優哉游哉說到。
「認輸啦?」

「唔係!」
嘉雯憤怒地望住男人。

為左令巨龍快啲吐龍汁,嘉雯鼓起勇氣,深深吸了一口氣後,便張口含住如矮瓜般的漆黑巨龍。

男人俾嘉雯嚇一嚇,因為佢估唔到嘉雯會有如此舉動,依個舉動係佢地相處數月,嘉雯打死都唔肯做既行為,就算硬塞到嘴邊都唔肯開嘴,寧死不屈。

嘉雯今日肯吞吐巨龍,實在令男人感到高興,男人伸手撫摸嘉雯柔長既秀髮,但嘉雯沒有理會個男人,繼續埋頭苦幹吞吐男人既巨龍。

龐然大物係嘉雯口中慢慢散發出一股股腥臭味,而且巨龍尺寸較大,令嘉雯呼吸都有些少困難,開始有啲難受到標眼水同咳嗽。

十幾秒後,嘉雯俾依股腥臭味難受到反白眼,並且吐出巨龍,然後瘋狂咁咳嗽,大量既口沫從口中湧出,咳到差啲連黃膽水都咳出嚟。

男人摸一摸沾滿口沫既巨龍,然後對住咳到面色變得些少蒼白既嘉雯講。
「認輸啦?」

嘉雯唞左一陣,用手抹走眼淚同鼻涕,然後憤怒咁望住個男人,同佢講。
「未⋯再嚟!」

男人聽到嘉雯既回答後,嘴巴輕微上揚。

嘉雯再次鼓起勇氣,把龐然大物含在嘴裡,再次有節奏地吞吐,不過過左一陣,巨龍再次散發出腥臭味,嘉雯強忍住臭味,繼續吞吐。

男人見到嘉雯表情十分難受,但仍然繼續有節奏地吞吐巨龍,感到滿足,認為距離自己征服依位少女既日子不遠。

過左幾分鐘,嘉雯開始慢慢適應依股腥臭味,雖然仲係好難受,但已經無左一開始出現既作嘔作悶情況。

時間過得愈耐,嘉雯就愈擔心,因為手口並、忍受惡臭味既佢,都依然無法令巨龍吐出龍汁。

男人抽出巨龍,巨龍滴下一滴又一滴既口水,然後男人躺訓在地上。
「過嚟,繼續含住。」

嘉雯跪低,張開口準備含住巨龍,點知男人調轉嘉雯既位置,令嘉雯既下體對住男人既頭部。

嘉雯有啲猶豫不決,男人繼續說到。
「我咁樣做係會更興奮。」

嘉雯聽到後,便聽男人既說話,把下體對住男人頭部,而自己個頭對住巨龍,形成六九式既姿勢。

男人陰陰嘴笑,因為嘉雯聽完佢所講就跟住佢,就正中男人既下懷,依個姿勢,男人係有目的㗎!

男人心裡面默默說到,今次仲唔係征服你個淫娃!

男人除去嘉雯條褲,嘉雯覺得男人只係想增加興奮,所以並無理會,雙手握住巨龍,然後張開口含住依條龐然大物。

男人除去嘉雯既褲後,便用手指一直隔住條底褲,磨擦嘉雯既私處,嘉雯下體微微地顫抖,但嘴巴並無因此吐出巨龍。

「唔⋯唔⋯唔⋯」
嘉雯壓抑住依種感覺,賣力地吞吐男人既巨龍,但吞吐既速度係比一開始慢好多。

男人笑得比頭先咁奸,手指快速磨擦嘉雯既下體,唔夠半分鐘,嘉雯既下體就已經流出唔少黏液,令佢條底褲濕透。

男人見到濕透既底褲,再加上含住巨龍但無再吞吐既嘉雯,男人便拉開嘉雯既底褲,用嘴巴吸吮住私處粒小豆子。

「嗯⋯」
嘉雯吐出巨龍,發出一聲淫叫。

男人聽到嘉雯既叫聲後,便繼續吸吮住小豆子,並且加快速度,令嘉雯下體不斷地顫抖,並且逐漸激烈。

嘉雯隻手無力地握住巨龍,嘴裡吐出一陣比一陣強既呻吟聲,面上既紅暈亦逐漸變大,嘴巴開始感到飢渴。

嘉雯下體流出更多暖液,沾滿男人既頭部,男人見就快成功,便更加努力吸吮依粒腫脹既小豆子,並且不時用舌頭Lam一Lam嘉雯既陰唇,務求令嘉雯產生更多快感。

嘉雯已經無力咁躺在男人身上嬌喘,下體不斷咁顫抖,男人見到嘉雯依家個狀況,即刻攬實嘉雯既臀部,貼緊自己個嘴巴,用舌尖推開陰唇,鑽入嘉雯既私處。

嘉雯俾男人既技術搞到意亂情迷,已經忘記左咁做既目的,對於依個男人既憎恨,早已拋諸腦後。

臀部慢慢壓低貼近個男人頭部,並且輕微咁推動磨擦男人嘴巴,私處流出更多水份。男人見到嘉雯既反應,而且好主動咁配合佢,更加快用舌尖鑽動嘉雯既下體,持續左三分鐘,嘉雯終於忍唔住爆發。

「嗯唔⋯⋯」
嘉雯哼叫一聲,然後下體瞬間噴發大量既水份。

男人推開嘉雯後坐起身,然後用手抹走臉上既淫水,而嘉雯躺係一邊嬌喘,身體不斷地抽搐。

男人見到嘉雯此刻滿面紅光,嘴角流出一絲口沫,知道時機成熟,於是提起巨龍上前,用巨龍磨擦嘉雯既陰唇,沾滿陰唇上既黏液,嘉雯無推開個男人,嬌喘聲逐漸強烈。

男人磨擦左一陣,嘉雯微微咁顫抖,男人淫笑咁望嘉雯既反應,捉實嘉雯既蠻腰,把巨龍插入嘉雯嬌嫩濕滑既下體,嘉雯眉頭緊皺,然後抬頭挺起胸膛,腳趾緊縮埋一舊,迎接巨龍既入侵。

待續
嘉雯係第一次比呢個男人插入?
淨係記得有爸打話佢係大陸仔以前既女神,唔記得關於佢既劇情
之前只係提過嘉雯個名 並無關於佢既劇情
不過以後佢兩個會有好大影響
ok
有畫面
更新得太慢,棄故
190.羞恥

「嗯⋯⋯」
嘉雯依一聲叫得十分銷魂。

男人捉緊嘉雯既蠻腰,把巨龍向前頂去,私處依家非常溫暖,嬌嫩既肉壁觸碰男人既巨龍,男人都舒服到忍唔住打個尿震,然後發出滿足既氣聲。
「呵⋯」

巨龍慢慢沒入嘉雯既私處裡面,然後頂到嘉雯既子宮口,嘉雯隨即強烈地顫抖,私處分泌出更多暖液,瞬間把巨龍浸係暖水中,猶如身在暖水池中暢游。

「我嚟啦~」
說罷,男人便開始推動下體。

巨龍有節奏地推進抽出,不斷磨擦嘉雯嬌嫩濕滑既肉壁,嘉雯面上既青筋暴起,並且微微張開嘴巴,但無發出一點聲音,但可以睇得出係享受既樣。

男人見到嘉雯既表情後便滿意地笑,然後逐漸加速推進,下體與下體開始激烈地碰撞,過多既蜜液係抽插既過程中,俾巨龍從私處內擠壓出嚟。

啪!啪!啪!

山洞裡迴響著肉體撞擊既聲音,男人繼續有節奏地推進,巨龍繼續擠壓進出嘉雯既私處,嘉雯嘴巴仍張開著,只能聽到佢細微既呼吸聲。

男人拉起嘉雯件衫,露出微微凸起既雪白胸部,細小既乳頭早已充血而硬棒棒咁挺直,而每一下巨龍既挺進,嘉雯既胸部都會微微顫抖。

男人見嘉雯雖然係享受既樣,但仍無發出呻吟聲,於是改變個姿勢,令嘉雯產生更多快感,讓快感令到嘉雯拋開一切。

男人趴低重重壓住嘉雯,然後巨龍粗暴咁進出嘉雯既私處,猶如打樁機一樣,把陰唇撞到通紅,嘉雯面上既紅暈亦愈嚟愈大,嘴巴張得更開,開始忘我地淫叫。
「嗯⋯嗯⋯嗯⋯」

聽到嘉雯既呻吟聲後,男人更加賣力抽插,巨龍狠狠擠壓入私處,觸碰嘉雯既子宮口,嘉雯如觸電般顫抖,私處逐漸變得緊逼,緊緊包住男人粗大既巨龍。

此刻嘉雯失去理智,忘記左男人係邊個,忘記左自己既目的,身體變得積極咁配合個男人既抽插,臀部悄悄挺起,承受男人既野蠻撞擊。

以往都只係男人單方面享受性愛既快感。

啪!啪!啪!

推動左幾分鐘,男人此刻滿頭大汗,背部既汗水慢慢流到嘉雯泛紅既身體上,嘉雯既身體變得滾燙起嚟,感覺流到佢身上既汗水都要被熱力蒸發。

私處愈來愈緊逼,緊貼住巨龍使佢進退變得困難,而且仲好似有股吸力一直吸吮住巨龍個頭部。

「啊⋯」
男人終於忍唔住,緊緊攬實嘉雯身體,將巨龍頂到最入,然後低吼一聲,把滾燙既精液完全射入嘉雯既體內。

嘉雯挺起胸膛,嘴巴張開最大,子宮吸收依股滾燙既精液,嘉雯再次像觸電般顫抖。

男人躺係嘉雯身上顫抖幾下,然後把巨龍抽返出嚟,坐係一邊。

而嘉雯仍然訓係一邊,合埋雙眼身體輕微咁抽搐,嘴裡吐出逐漸微弱既嬌喘聲,濃濃既精液慢慢從下體內流出,同紅腫既陰唇形成強烈既對比。

休息兩分鐘後,男人意猶未盡,便再次提起巨龍走到嘉雯身邊,然後抱起迷迷糊糊既嘉雯,用舌頭入侵嘉雯微微張開既小嘴。

男人坐在地上,然後調整嘉雯既姿勢,巨龍對準嘉雯既下體,用龍頭磨擦濕潤既陰唇,然後沾滿蜜液既巨龍慢慢插入嘉雯既私處內。

「嗯⋯⋯」
原本仲係處於迷迷糊糊既嘉雯,俾依下插入清醒返。

見到男人淫笑咁攬住佢,而且巨龍插入左佢體內,於是嘉雯一邊推開男人一邊講。
「喂⋯做咩⋯嗯⋯⋯」

嘉雯仲未講完,男人就攬實佢瘋狂推進下體,並且頂到佢既子宮口。

過左一陣,嘉雯面上既紅暈再次出現返,而且逐漸變大,原本雙手係想推開男人,卻慢慢轉變成捉實個男人,男人見到嘉雯既變化,嘴角漸漸上揚。

男人用粗大既巨龍,非常粗暴咁進出嘉雯既私處。嘉雯啊了一聲後,雙手由捉住男人變為攬住男人,個頭慢慢挨落到男人既膊頭上。

嘉雯感到身體變得好奇怪,內心係十分抗拒個男人,但身體卻會積極配合男人既行為,下體會緊緊包住男人既巨龍,流出更多蜜液令巨龍進出自如。

巨龍每一下進出都令佢好舒服,佢努力咁去壓抑依股感覺,身體變得太奇怪,於是佢望住個男人。
「你⋯對我做過啲⋯咩嚟⋯」

「依啲係你自己既行為,你根本就係個淫娃。」
男人一邊說一邊抽插。

「無⋯可能⋯」
嘉雯努力咁扮嬲,但雙眼仲未轉為仇視,就俾抽插帶嚟既快感沖散意志。

男人伸頭過去想同嘉雯濕吻,嘉雯未反應過嚟避開佢,於是男人既舌頭有機可乘,入侵嘉雯既小嘴。

「唔⋯唔⋯」
嘉雯用舌頭想把男人既舌頭推出去,可惜用唔到力氣,反而令自己既舌頭俾男人既舌頭糾纏住。

親吻左一陣,男人攬實嘉雯開始加速,巨龍粗暴咁進出下體,磨擦私處嬌嫩濕滑既肉壁。

嘉雯個頭挨係男人膊頭上,快感因龐然大物既進出而逐漸上升,佢輕咬下唇,唔俾自己發出聲,頭髮已俾汗水濕透。

嘉雯急促既呼吸聲源源不絕,泛紅既耳仔一直磨擦男人塊面,男人隨後含住耳珠,點知含住一瞬間,嘉雯身體就激烈地顫抖,嘴裡仲吐出壓抑住既呻吟聲。

男人萬萬也想不到,原來嘉雯最敏感既地方會係耳仔。

於是男人用純熟既舌功,不斷挑引嘉雯既耳仔,令嘉雯產生大量既快感,令佢拋開以往既矜持,失去理智一樣,發出愈嚟愈勁既呻吟聲。
「嗯⋯嗯⋯嗯⋯嗯⋯嗯⋯」

隨住呻吟聲愈嚟愈強烈,私處亦都逐漸緊逼,溫暖既肉壁包實巨龍,分泌大量既蜜液流向龍頭。
「你聽下,你叫得幾好聽~」
男人一邊抽插一邊說到。

嘉雯聽完男人所講,感到好羞恥,但私處不斷傳達快感到大腦,感覺自己就快要沈溺於依場性愛中,佢合埋雙眼,希望快啲過依段時間。

男人笑一笑後,然後講。
「口裡說不,但身體就好誠實。」

嘉雯張開眼望住個男人,先發現個男人已經無再推動下體抽插佢,而係佢自己不斷擺動臀部,令靜止既巨龍進出佢下體。

「我已經無郁好耐,而你自己係咁郁,仲唔認自己係淫娃。」

嘉雯羞恥到避開男人既眼神,諗唔到點樣反駁個男人,臀部仍然繼續郁動,好似在索求更多快感。

男人埋頭到佢既胸部前,吸實佢細小既乳頭,嘉雯受到刺激而仰頭張嘴,抱緊男人既頭,令佢更貼近自己既胸部,而臀部繼續擺動。

幾分鐘後,嘉雯長吟一聲,然後攬實男人激烈地抽搐,私處傳來一股強烈既暖流沖擊巨龍,男人亦係此刻棄械投降,把精液噴發到私處深處。

幾分鐘後,男人著返條褲,慢慢走出山洞,留低躺係地上嬌喘無力既嘉雯。

男人摷一摷褲袋,掏出一包菸盒,然後打開菸盒,然後無奈咁講。
「得返最後一枝菸⋯」

男人走出山洞外面,點著最後一枝菸,深深吸了一口,望住漆黑既夜空,萬里夜空,一粒閃爍既星都無。

「究竟點樣先可以離開依個島⋯」
男人講完後,再深深吸了一口菸,環顧四週,準備轉身入返山洞個陣,突然佢停下腳步,遙望其中一個方向。

遙遠某座山既山頂,發出微微既一點紅光,但係依個漆黑無光既夜空,微微一點紅光卻是如此閃耀。

男人凝望著紅光,嘴角逐漸上揚。

待續
sorry 搞到你要棄故
不過無論幾多人棄
我都會繼續寫落去
一週三更模式都已經寫左成八個月
加速
強姦不了 好鍾意睇甜都不了
對唔住都咁話
你鐘意啦
樓主加油,雖然我無出過聲,但一直都等文,其實好好睇
好想知個男人係邊個樓主加油出多啲!!!
好緊張快啲到主線
見到豬角?
who is 嘉雯?
耐到唔記得咗
呢個故最頭
好似話男主中學時期寫信用首詩表白個女仔
之後女主
唔知有無辣椒妹
係度笑鳩佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞