荒島日記.2(新手故、後宮甜)

1001 回覆
195 Like 19 Dislike
雪兒又會肯share男主
文呢
屌睇到一半冇左 0.0
快推
唔NTR 得唔得
屌你正啊喂
推完下個月再返黎睇
post 1
荒島日記(新手故,適量甜)
https://lih.kg/729678

雖然後期流失大量讀者(因為我出得慢⋯)

但開左個頭 都要好好地寫到結尾

逢星期一、三、五更新

每次2500字左右

好啦⋯繼續寫啦⋯

夠鐘更新啦
come on......
175.屬性

辣椒妹係秋儀背後淫笑咁望左我一眼,然後繼續用佢雙手從後撫摸秋儀既小籠包,不時用手指撩兩粒細小既乳頭,令秋儀更加快進入興奮狀態。

嬌小玲瓏既秋儀俾辣椒妹咁樣玩弄,就好似睇咁一部姐姐帶住妹妹「搵食」既日本電影咁,熟練淫蕩既姐姐帶住活潑可愛單純既妹妹。

被辣椒妹挑逗既秋儀面上既紅雲愈來愈大,身體亦不斷咁顫抖,嘴角舒服到流出一絲口沫,一分鐘後,嘴裡發出一陣陣悅耳動聽既呻吟聲。
「嗯⋯嗯⋯嗯⋯」

係佢發出悅耳呻吟聲既時候,佢下體亦都流出唔少暖液,令小東東好似身處係溫暖既海洋。唔夠一陣,流出嚟既暖液已經令我下半身濕透曬。

過左一陣,秋儀提起雙腳,佢自己由跪坐既姿勢轉成蹲坐既姿勢,開始上下咁擺動下體,令小東東進出佢既私處。

我好清楚咁見到堅挺既小東東,係秋儀既私處內進出,而秋儀流出嚟既黏液黏係小東東身上,被光線照射到既時候反光。

「嗯⋯」
雪兒繼續用手指挑引我兩粒乳頭,棉花糖般的嘴唇輕輕吻我敏感既耳珠,造成既痕癢令我更享受依一刻。

雪兒一直lam我既耳珠,舌頭上既味蕾觸碰我耳仔邊的幼毛,我耳仔聽到一陣陣雪兒微弱既呼吸聲。

我雙手被反綁到後面,正正對住雪兒既下體,手掌觸碰到雪兒下體既毛髮。

雪兒察覺到我手掌觸碰到佢下體,於是用手捉住我被綁既雙手,然後拉向佢下體前,扯出兩隻手指觸摸佢既下體,手指摸到濕潤既陰唇。

「嗯⋯⋯」
雪兒用我手指不斷磨擦佢粒豆豆,佢舒服到發出呻吟聲。

「雪兒⋯雪兒⋯」
我細細聲呼喚雪兒,但雪兒樂在其中,聽唔到我叫佢。

雪兒既白兔仔輕輕觸碰我既背部,兩粒乳頭係我背部上下咁滑過,好似一直係到挑逗我咁。

「嗯唔⋯⋯嗯⋯」
突然前面傳來強烈既呻吟聲,我望返前面,啲叫聲原來係秋儀發出嚟既。

秋儀塊面泛紅,個樣好似慾仙慾死咁,汗水一滴一滴咁從頭上慢慢流落嚟,佢上半身既肌膚亦變得紅潤,感覺摸上去便會燙手。

而秋儀會咁快進入咁既狀態,亦全因辣椒妹既輔助,我估唔到辣椒妹會懂的如何挑引秋儀,專摸秋儀最敏感既位置。

辣椒妹從後一手攬住秋儀,揸實秋儀既小籠包,而另外一隻手便伸到秋儀下體,用手指按住秋儀粒豆豆,亦即係幫秋儀「打碟」。

觸摸秋儀下體粒豆豆,令到秋儀產生無比既快感,秋儀既私處亦因為咁而收窄左少少,壓逼住小東東。

可能啱啱射完一發,所以我到依家仍未有射意。

「嗯⋯嗯⋯」
秋儀有節奏地呻吟。

我想起係門口守住既紫霜,就感到無比的尷尬⋯⋯

「啊⋯係咁⋯啊⋯」
雪兒輕輕叫到,而我既手指係雪兒既引領下,已經進入左佢既體內,係佢溫暖既私處內四處碰撞,雪兒既下體非常濕潤,流出唔少暖水。

幾分鐘後,秋儀輕咬著下唇,個樣顯得好難受咁,而佢下體再次收窄,好彩私處內水份充足,唔係既話小東東都好耐再進出秋儀既下體。

秋儀既私處緊緊包實小東東,私處內肉壁緊貼著小東東,體內既溫暖令我有些少快感,我咬實嘴唇,壓抑依股快感。

辣椒妹好似知道秋儀就黎要高潮,於是用嘴含住秋儀既耳珠,隻手加快速度捽秋儀下體粒豆豆。

辣椒妹既觸摸令秋儀快感滿瀉,私處愈來愈窄,小東東就好似俾人緊緊捉住,而且不斷有水流向小東東既頭到,再係咁⋯我會撐唔住⋯⋯

「嗯⋯嗯唔⋯⋯」
秋儀叫了一聲後,便無力咁躺係辣椒妹身上顫抖,大口大口咁呼吸,小東東亦都脫離秋儀既下體。

秋儀此刻雙眼無神失去焦點,嘴裡吐出一口又一口既暖氣。
「呵⋯呵⋯呵⋯」

辣椒妹用手抹走秋儀額頭上既汗水,秋儀慢慢咁閉上雙眼,好快就躺係辣椒妹身上訓著。

秋儀訓左,我鬆返了一小口氣,因為由對付三個人,變成對付兩個人。

依家淨低兩個人要對付,兩個人就係雪兒同辣椒妹,特別係辣椒妹,佢係最麻煩⋯

辣椒妹將秋儀抱去一邊,然後就坐返我前面,好興奮咁撫摸小東東,雙眼發光,好似得到寶物一樣。

然後佢慢慢靠前,把自己既下體貼近小東東,用小東東既頭不斷磨擦佢既花瓣,好讓小東東每一寸都沾上佢私處流出嚟既黏液。

小東東係辣椒妹私處門外徘徊左幾秒,辣椒妹握住小東東對準佢私處入口,準備要插入去既時候,突然有隻手伸左過嚟,推開辣椒妹隻手。

「我先,辣椒妹。」
雪兒同辣椒妹講。

「好啊~」
辣椒妹無乜所謂,然後佢就退後,雪兒便坐到我前面,用佢溫柔既手套弄小東東。

雪兒一手推我訓低係床上,然後佢跨腳,手握住小東東對準佢既下體,磨擦左幾下便坐左落嚟,小東東好快就沒入雪兒既體內。

「啊⋯好大⋯」
雪兒開始前後扭動下體。

雙手放係我肚上,引領係佢體內既小東東前後擺動,而且緊緊吸住小東東,唔俾小東東同佢私處留下一點空隙。

「啊嗯⋯」
我都忍唔住嗌左一聲。

「舒唔⋯舒服⋯」
雪兒一邊講一邊扭動。

「舒服⋯」
我如實咁答佢。

「咁你⋯依家⋯知錯未⋯」
我望住雪兒。
「知乜嘢錯啊?」

「哼⋯」
雪兒加快速度扭動身體,兩個白兔仔不停咁彈嚟彈去,吸引我既眼球。突然佢用手揑左一下我條腰。

腰部既痛處瞬間傳到大腦。
「啊⋯痛⋯」

「啊⋯變得⋯咁硬⋯」
雪兒個樣有啲意想不到。

辣椒妹好興奮咁坐近,雙眼發光咁望住雪兒,然後話。
「真㗎?」

「嗯⋯」
雪兒咬實下唇繼續扭動下體。

「嘻嘻!」
辣椒妹奸笑咁望住我,我感覺到等一陣我會好慘⋯

辣椒妹嘴角上揚,用手輕輕咁撫摸我既心口。
「原來大陸仔你鐘意依味嘢既~」

「鐘意乜嘢啊⋯」
我驚恐咁望住辣椒妹。

「依樣啊!」
辣椒妹講完便用力擰我既乳頭。

「啊⋯⋯」
我同雪兒同一時間發出聲音,雪兒發出既係舒服既聲音,而我發出既係慘叫聲。

「頂你啊⋯痛㗎⋯啊⋯⋯」
我仲未鬧完,辣椒妹又再擰一下,痛到我全身震左一下。

辣椒妹好溫柔咁,摸我已經紅腫既乳頭。
「練多幾次~你就會慣既啦~」

「練你個⋯啊⋯」
辣椒妹擰埋我另一邊乳頭⋯痛到我流下男兒淚⋯

雪兒好興奮咁講。
「變⋯大左⋯」

你地兩個既快樂⋯建基於我既痛苦身上⋯

辣椒妹趴低係我耳邊講。
「大陸仔~只要你乖乖地聽我地話,我就會溫柔啲對你~」

辣椒妹講完,便伸出舌頭lam我既耳邊⋯⋯

待續
ok
主角係咪不育
搞咁多次都冇中招

我想要劇情多過甜
想知條廢柴之後點
我覺得劇情寫得好睇過甜位
呢個甜度啱啱好
176.強迫

辣椒妹條脷既長度同靈敏度,使佢就好似濕潤既水蛇一樣,可以做出好多高難度既擺動。

根本辣椒妹身上每一寸地方,都係咁有殺傷力⋯

我耳仔感受到前所未有既快感,秋儀同雪兒既lam功完全比唔上辣椒妹。

無幾耐,辣椒妹就捉住我濕吻,佢舌頭係我口腔裡擺動,用舌尖挑引我口腔每一寸地方,如用親吻吸取對方靈魂既勾魂使者。

辣椒妹真係好識玩⋯佢一定會搵到你最有快感既地方⋯

突然辣椒妹跨腳便坐左係我頭上,再次用下體貼近我既嘴巴,並且扭動下體,用佢濕潤既花瓣磨擦我塊面。

辣椒妹既私處流出唔少愛液,沾滿我既嘴邊,我緊閉著嘴巴,唔讓愛液進入我既嘴巴。

辣椒妹有啲唔滿意。
「擘大個口,大陸仔。」

「唔擘!」

辣椒妹繼續問。
「真係唔擘?」

「唔擘!」
我寧死不屈!

「好!你講㗎!」
辣椒妹見威嚇唔到我,便伸手用力擰我粒Lin頭,我粒Lin頭瞬間好似俾火燒一樣,痛到我大嗌。

我再次流下男兒淚。
「啊!我瀨我瀨⋯唔好再擰⋯求下你⋯辣椒姐⋯辣椒姐⋯」

「都叫左你乖乖地啦,係都要逼我,哎喲!陰公豬囉,又紅又腫。」
辣椒妹扮到溫柔咁摸我紅腫既Lin頭。

「啊!唔好⋯摸⋯好痛⋯⋯」
只要碰少少,Lin頭都會傳來劇烈既痛楚,痛到背隻都出曬汗。

「嘻嘻,咁你仲唔快啲瀨~」
聽到辣椒妹咁講,我即刻張開口,唔敢違抗佢既命令,於是我不斷用舌頭lam辣椒妹既花瓣。

「係啦⋯就係咁⋯嗯⋯再入啲⋯」
辣椒妹好滿意我既表現,佢加速扭動下體。

我用舌頭推開兩邊花瓣,然後用舌尖觸碰辣椒妹粒豆豆一陣,之後便直搗黃龍,舌尖鑽入辣椒妹既私處裡面,舌頭磨擦佢溫暖潤滑既肉壁。

「嗯⋯好⋯嗯⋯入啲⋯嗯⋯」
辣椒妹下體微微震動,私處隨後分泌出更多愛液,源源不絕咁從私處內流出嚟,一陣間,我成個頭就已經濕透曬,成個頭都沾滿辣椒妹流出嚟既水。

「嗯⋯⋯嗯⋯嗯⋯」
我下體位置傳來十分誘惑既聲音,係雪兒既呻吟聲。

雪兒不繼扭動下體,快感令佢私處分泌唔少暖暖既愛液,溫暖係佢體內既小東東。而且雪兒私處內好似有股魔力,微弱地吸住小東東個頭部。

幾分鐘後,雪兒見我無乜反應,於是佢轉換姿勢,背對住我坐,然後佢向前趴落嚟,抬起少少個臀部,再用力狠狠咁壓落嚟。

啪!啪!啪!
山洞裡面開始傳出肉體既撞擊聲。

「嗯⋯⋯嗯⋯」
雪兒既呻吟聲愈來愈銷魂,搞到我好興奮,而抽插既過程中擠壓唔少水份出嚟,彈到張床周圍都係。

雪兒每一下重重坐落嚟,佢既身體都會顫抖左一下,就因為依一下顫抖,令到係佢體內既小東東感受到佢既微震,舒服到小東東忍唔住吐透明既黏液。

私處慢慢咁收窄,係佢體內既小東東感受到依股強烈既壓逼感,肉壁緊貼著小東東,用肉壁既紋理磨擦小東東。

啪!啪!啪!

有幾次壓落嚟,小東東既頭部就頂到雪兒既最深處,小東東即刻感到一陣酥麻,令我腿部開始軟弱無力。

而辣椒妹繼續賣力咁扭動,佢私處流出嚟既愛液湧入我既鼻哥窿,再咁落去我會窒息⋯我要儘快解決佢!

我用牙齒輕輕咁咬辣椒妹粒豆豆,辣椒妹隨即強烈咁顫抖,私處內瞬間噴左幾秒愛液到我面上,辣椒妹高潮⋯肉底女女真係特別多水⋯

我就咁,又再一次俾辣椒妹「顏射」⋯⋯

「嗯⋯⋯呵⋯呵⋯呵⋯」
高潮之後既辣椒妹,便倒在係一邊喘氣,汗水一滴一滴咁從身上慢慢滴落嚟,臉上既紅光同笑容,彷彿係到話我知,佢好滿意我剛才既表現。

啪!啪!啪!

雪兒賣力咁扭動下體,由於臀部抬得太高,所以小東東從佢濕潤既私處內跣左出嚟。

雪兒轉身對住我,佢秀髮早已俾汗水濕透,嘴裡發出微弱既喘氣聲。

「雪兒⋯」

「繼續⋯嗯⋯⋯」
雪兒正面對住我,握住小東東磨擦佢下體,然後小東東就「熟」一聲再次進入佢既私處裡面。

雪兒雙手撐住挨落嚟,兩個白兔仔係我心口上划過,係我心口留低左兩條汗水形成既痕跡。

啪!啪!啪!
雪兒再次賣力咁扭動下體,肉壁已經窄到小東東開始進出困難,但好在雪兒下體夠濕潤。

兩隻白兔仔彈性十足,緊跟住雪兒身體既擺動而四處蹦跳,如果雙手唔係反綁係背後,真係好想用力揸實。

「嗯⋯嗯⋯唔⋯唔⋯」
雪兒攬住我濕吻,佢雙眼好似失去焦點,舌頭激烈咁同我舌頭糾纏,而下體不斷加速扭動,搞到我徘徊係奔潰邊緣,而佢都差唔多到達臨界點。

雪兒加速擺動令小東東頂到最入,下體帶嚟既酥麻感愈來愈強烈,再咁落去,我就快忍唔住⋯

幾分鐘後,雪兒用力攬實我,佢臀部不斷重重壓下,肉體撞擊聲非常響亮,係個山洞內一直迴響。

雪兒突然重重壓下無再擺動,並且雙腿夾緊我,私處內向小東東噴來一股強烈既暖流,小東東受刺激下,終於忍唔住噴發第二次既濃密白液,我緊貼住雪兒抽搐。

激戰過後,只剩下兩個人既喘氣聲,雪兒趴係我身上顫抖左一陣,便訓係我旁邊,抽出小東東個陣,濃濃既白液都緊隨從潤紅的下體流出嚟。

白兔仔跟住雪兒既呼吸微微起伏,乳頭慢慢從深紅色漸漸變為粉紅色。

我扮到虛弱咁望住雪兒。
「呵⋯終於可以唞下氣啦⋯」

雪兒突然笑左一下,然後指向我背後。
「你唔記得左佢啦?」

我驚恐咁回頭望,辣椒妹以臥佛既姿勢訓係我後面,唔知點解,佢心口個兩舊木瓜好似想令我窒息⋯⋯

「喂⋯辣椒妹,我依家真係有啲攰,不如擇日再戰,下次你想點玩都得!」

「不如俾本通勝你睇,睇下幾時適宜洞房啊,大陸仔。」
辣椒妹講完便騎上我肚上。

「喂⋯我真係攰啊⋯」

「咁啊,咁我喐啦~睇我對你幾好~」
辣椒妹對住我抛媚。

「喂⋯辣椒妹⋯我唔係咁既意思⋯喂⋯」
辣椒妹無理我講乜,便伸手套弄已軟掉既小東東。

待續
NTR秋儀冇所謂阿 另外兩個就真係
好慘呀東哥
東哥三個都應付唔到點開後宮呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞